Csapathírek a Fenerbahce meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy érzi, számos hiányzójuk ellenére rendelkezésére álló kerete elég erős ahhoz, hogy legyőzhesse a Fenerbahce-t az Európa-ligában.


A csapatkapitány, Bruno Fernandes miatt hiányozni fog, ugyanis most tölti majd le az FC Porto ellen kapott piros lapja miatti egy meccses eltiltását, de nem lesz ott Törökországban Jonny Evans se.

 

"A rendelkezésre álló játékosoknak kell elvégezniük a feladatot és ők erre képesek is" - kezdte Ten Hag újságírói kérdésre válaszolva Isztambulban.

 

"Szerintem elég játékosunk van a keretünkben, akik rendelkeznek a szükséges mennyiségű tapasztalattal. Nagyon tapasztalt csapattal rendelkezünk. Elég gyakran kerültünk már hasonló helyzetekbe. Már nagyon várjuk ezt az összecsapást, mert a nagyszerű körülmények csak tovább fogják tüzelni a csapatot és ez egy igazi kihívás és motiváció lesz számunkra, amely nagyon jót fog tenni."

 

 

Mason Mount egyike azon játékosoknak, akik nem lesznek hadrafoghatóak csütörtökön este, pedig ő nagy eséllyel pályázhatott volna a Bruno Fernandes hiányában megüresedett 10-es poszt betöltésére.

 

"Szerintem egy kicsit tovább [kell várni Mountra], mi legalábbis ezzel számolunk" - tette hozzá Ten Hag.

 

"De szerintem hamarosan visszatérhet közénk."

 

A jó formának örvendő saját nevelésű védő, Jonny Evans egy rúgást kapott a Brentford ellen 2-1-re megnyert múlt szombati bajnokin, így nem volt tagja az utazó keretnek, csakúgy, mint Tyrell Malacia, aki bár továbbra is a csapattal együtt edz, de hosszú kihagyása után nem akarják elsietni a visszatérését.

 

A két fiatal középpályás, Dan Gore és Toby Collyer sérülés miatt nem hadra foghatóak, csakúgy, mint Harry Maguire, Luke Shaw, Leny Yoro és Kobbie Mainoo.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fenerbahce - Manchester United

Európa-liga Főtábla, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!