Garnacho a csapat mentalitását dicséri

Alejandro Garnacho dicsérte a Manchester United által mutatott mentalitást, amellyel egygólos hátrányból fordítva 2-1-re legyőzték a Brentfordot az Old Traffordon.


Ethan Pinnock fejese az első félidő hosszabbításában a Brentfordot juttatta előnyhöz, de Garnacho elégedett volt a Vörös Ördögök szünetig nyújtott teljesítményével.

 

"Nagyon boldogok vagyunk. De úgy gondolom, hogy az első félidőben is jó teljesítményt nyújtottunk - 1-0-s hátrányban érkeztünk [a félidőre]. De úgy gondolom, hogy összességében nagyon jó meccset játszottunk" - mondta a hármas sípszó után az MUTV-nek.

 

17-es számú játékosunk elismerte, hogy a Vörös Ördögök "nagyon dühösek" voltak, hogy ideiglenesen emberhátrányba kerültek  a Brentford góljának pillanatában, Matthijs de Ligt ugyanis fejsérülése miatt távozott a pályáról.

 

"De jó mentalitással visszajöttünk a meccsbe" - magyarázta.

 

 

A mentalitás fontos tényező volt a saját teljesítményében, mivel a Méhek kapusa, Mark Flekken kétszer is hárította Garna kísérleteit az első félidőben. De amikor a mérkőzés folytatódott, csak néhány perc telt el, és kiegyenlített a Unitedet azzal, amit az edzéseken Marcus Rashforddal együtt dolgoztak ki.

 

"Az első félidőben két nagy lehetőséget is kihagytam, de a második félidőben ugyanazzal a mentalitással jöttem vissza, próbáltam gólt szerezni és megnyerni a meccset, és végül sikerült is" - mondta.

 

"Tudom, hogy [Rashford képes erre], mert a héten kipróbáltuk az edzéseken. Tudom, hogy nagyon jó beadásai vannak, nekem pedig készen kell állnom a befejezésre. Amikor keresztbe tette, azonnal lőttem, és gól lett belőle, szóval boldog vagyok."

 

Ezzel a góllal egyenlített a United, Rasmus Hojlund pedig 15 perccel később megszerezte a győztes találatot. A dán kiválóan szerzett gólt, amelyet Bruno Fernandes ugyancsak kiválóan készített elő, de Garnachot annyira lenyűgözte Hojlund teljesítménye, hogy azt mondta, ez volt a "leggyengébb" dolog, amit csinált.

 

"Azt hiszem, a gól volt a leggyengébb része a teljesítményének, mert nagyon jól tartotta meg a labdákat, és levegőt adott a csapatnak! Fontos volt számunkra és az ellentámadás szempontjából, szóval nagyon örülök az ő teljesítményének is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!