Friss hírek Ugarte állapotáról

Manuel Ugarte a Manchester United rendelkezésére áll a Brentford elleni Premier League-meccsen - erősítette meg Erik ten Hag menedzser.


Az uruguayi középpályás nem volt jelen a csütörtöki edzésen, helyette egy regenerációs tréningen vett részt, miután nemrég tért vissza nemzeti csapatától.

 

Ugarte képviselte a La Celestét az Ecuador elleni világbajnoki selejtezőn, amely szerda hajnalban kezdődött. Visszarepült Angliába, hogy csatlakozzon Unitedhez, de szüksége volt egy kis regenerációra.

 

Ten Hag a pénteki sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy a késői visszatérés ellenére Ugarte fitt és játékra alkalmas.

 

"Készen áll a játékra" - jelentette ki a menedzser, amikor újságírók kérdezték a helyzetről.

 

Ugarte rendelkezésre állása különösen pozitív, tekintve, hogy Ten Hag megerősítette Kobbie Mainoo sérülését. Az akadémián végzett játékos várhatóan néhány hétig nem léphet pályára, honfitársa, Mason Mount pedig még szintén lábadozik sérüléséből.

 

 

A menedzser azonban így is több lehetőséggel rendelkezik a középpályán a szombati mérkőzésre.

 

Christian Eriksen a válogatott szünet alatt is erős formát mutatott, hiszen a Svájc elleni döntetlennel zárult dániai mérkőzésen megszerezte szezonbeli negyedik gólját a klub és a válogatott színeiben, míg Casemiro nem került be a brazilok keretébe a szünetben, így készen áll a bevetésre.

 

A kapitány, Bruno Fernandes időben tért vissza Carringtonba, miután a múlt hétvégén asszisztot adott a portugál csapatban.

 

Ugarte a United karrierjének ezen korai szakaszában szeretne egy megfelelő ritmust kialakítani, hiszen három mérkőzésen lépett pályára a Paris Saint-Germaintől augusztus végén történt átigazolása óta.

 

Mivel a Vörös Ördögök számára sűrű mérkőzések sora közeledik, ez egy jó lehetőség lehet a 25-ös számú játékos számára, hogy rendszeres kezdő helyet szerezzen magának.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!