Erik sajtótájékoztatójának legfontosabb kérdései

Erik ten Hag péntek délután Carringtonban nyilatkozott a médiának a Manchester United szombati, Brentford elleni Premier League-meccse előtt.


Az Old Traffordon 16:00 órakor kezdődő mérkőzésen a Vörös Ördögök a legutóbbi Premier League-meccs - az Aston Villa elleni 0-0-s döntetlen - óta eltelt 13 napos szünetnek vetnek véget, és igyekeznek Thomas Frankék ellen visszatérni a győztes útra.

 

Ten Hag válaszolt a kérdésekre a csapatában rendelkezésre álló játékosokról, Christian Eriksen legutóbbi teljesítményéről és Thomas Tuchel angol válogatott élére történt kinevezéséről.

 

CSAPATHÍREK A BRENTFORD MECCS ELŐTT

"Kobbie és Harry néhány hétig nem lesznek bevethetőek, de Mazraoui állapota jó hír. Betegséggel küzdött, de már visszatérhetett az edzőpályára és holnap számításba vehetem."

 

SHAW ÉS MALACIA HAMAROSAN VISSZATÉR

"Shaw és Malacia már velünk vannak, de nem siettethetjük a visszatérésüket. Nagyon óvatosan kell eljárnunk, mert nem akarjuk, hogy amint visszatérnek, rögtön ki is dőljenek újra. Ezért nagyon óvatosak vagyunk, de természetesen abban reménykedünk, hogy amint lehetséges, megtörténhet, mert a csapatnak egyértelműen szüksége van egy eredeti posztja szerint is bal oldali védőre."

 

 

ELÉGEDETT ERIKSEN TELJESÍTMÉNYÉVEL

"Az első évben összeszedett néhány sérülést, de már akkor is nagyon fontos volt számunkra, ahogy az előző szezonban is. De aztán feljött Kobbie, és aztán az utóbbi időben bizonyított, Kobbie-val együtt is, hogy nagyon jó páros lehetnek. Balszerencse, hogy most szétesett ez a páros Kobbie sérülése miatt a következő hetekre, de egyértelmű, hogy eddig jó szezont fut, fontos a csapat számára a kulcspasszok kapcsán és azzal, hogy kreatív, higgadt és nyugodt, és nagyon elégedett vagyok a szezonban eddig nyújtott teljesítményével."

 

ÍGÉRETES JELEK

"Ez az élvonalbeli futball, néha szembe kell nézni a kihívásokkal. Néha fent, néha lent, de biztos vagyok benne, hogy sikerre fogjuk vinni, ahogy az elmúlt két szezonban is tettük. Úgy gondolom, hogy egy irányba haladunk, látom a jó dolgokat. Jó mintákat látok, és jó statisztikákat is, amelyek megerősítik, hogy jó irányba haladunk. De a tabella nem hazudik, ott vagyunk, ahol vagyunk, és ez nem elég jó.”

 

TÖBB PONTOT KELL SZEREZNI

"El kell kezdenünk gólt szerezni. Ez a legfontosabb a futballban, ha meccseket akarsz nyerni, gólokat kell lőnöd. És ezen a téren javulnunk kell. Belépünk az utolsó harmadba, a mezőnybe, jó helyzetekbe kerülünk ahhoz, hogy gólt szerezzünk. Most az utolsó, de a legfontosabb lépést kell megtennünk, a labda hálóba juttatását.”

 

TUCHELT KINEVEZTÉK ANGOL KAPITÁNYNAK

"Szerintem ő egy nagyon jó választás az FA részéről. Ő egy első osztályú menedzser, bizonyította, hogy topcsapathoz való, olyan csapatokat épít, amelyek nyernek, és Anglia 1966 óta nem nyert sokat, szóval szerintem ez egy nagyon jó kinevezés ahhoz, hogy győzzenek, mert Angliának világklasszis játékosai vannak. Legyen egy csapatuk. Megvan a lehetőségük arra, hogy megnyerjenek egy komoly trófeát, az Eb-t vagy a Vb-t."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!