Evans: Alig vártam, hogy kimenjek a pályára

Jonny Evans elismerte, hogy több száz profi szereplés után is "pillangók repkedtek a gyomrában", mielőtt vasárnap pályára lépett a Villa Parkban.


A tapasztalt észak-ír a szezonban ötödik alkalommal lépett pályára minden sorozatban, amikor Harry Maguire mellett állt fel a Vörös Ördögök védelmének közepén Unai Emery csapata ellen.

 

A 36 éves hátvéd a 90 perc alatt végig stabilan védekezett, és a United zsinórban harmadszor nem kapott gólt a Premier League-ben idegenben.

 

Lenyűgöző teljesítményével a United-szurkolók által megszavazott "Mérkőzés Embere" díjat is kiérdemelte Jonny.

 

A MUTV-nek nyilatkozva Evans utólag úgy fogalmazott, hogy készen állt, mikor Erik ten Hag közölte vele, hogy a kezdő tizenegyben lesz, amikor hazautaztak az FC Porto elleni Európa-liga-mérkőzésről, mivel a menedzser rotálta a középső védelmet.

 

 

"Imádok a Villa Parkba jönni, annyira fel voltam dobva" - mondta 35-ös számú játékosunk. "A menedzser azt mondta nekem Portoból hazafelé menet a repülőn, hogy játszani fogok, szóval készüljek fel rá. Eléggé nyugodt voltam, de amint megérkeztünk a stadionba, valahogy pillangók repkedtek a gyomromban, készen álltam, és alig vártam, hogy pályára léphessek."

 

Evans, aki a klub akadémiáján keresztül került a csapathoz, úgy érzi, nem változott a játékstílusa annak ellenére, hogy karrierje utolsó szakaszában van, és minden lehetőséget élvez, amikor a United híres mezét húzhatja magára.

 

"Még mindig kiváltság ebben a klubban játszani" - mondta a Sky Sportsnak. "Minden meccset, amelyen játszom, csak élvezem."

 

"A vele járó nyomás is része ennek. Látod a szurkolókat a végén, hogy mennyire támogatják a csapatot. Az évek során rengeteget támogatták a játékosokat."

 

"Még mindig úgy érzem, hogy azt a játékot játszom, amit mindig is játszottam. Még mindig úgy érzem, hogy van sebesség a lábaimban, hogy kihúzzam magam a rossz pillanatokból."

 

Bár a Vörös Ördögök nem tudtak győzelmet aratni, a vasárnapi remi egy lenyűgöző Villa ellen pozitív eredményt jelentett Ten Hag csapata számára a válogatott szünet felé tartva.

 

"Egy jó csapat ellen szereztünk egy pontot idegenben" - reflektált Evans. "A másik este, amikor hármat kaptunk [az FC Porto ellen], jobban akartunk védekezni, hogy esélyt adjunk magunknak. Kerestük azt az egy minőségi pillanatot, talán a kontrából, és a végén majdnem meg is találtuk."

 

"Fair mérkőzés volt a Villa ellen. Jó játékosaik vannak, és soha nem kényelmesedhetsz el. Mindig résen kell lenned és készen kell állnod."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!