Ten Hag Maguire és Mazraoui sérüléséről

Erik ten Hagot Harry Maguire és Noussair Mazraoui lecseréléséről kérdezték az Aston Villa ellen vívott bajnoki mérkőzés után.


A védőpáros mindkét tagja a félidőben hagyta el a pályát a Villa Parkban. Maguire az első félidő végén elvégzett, hazai szögletet követően érezte azt, hogy sérülés miatt nem tudja folytatni a játékot. 

 

Mivel Noussair Mazraoui - akárcsak korábbi csapatkapitányunk - is hasonló okok miatt volt kénytelen lejönni a szünetben, így Victor Lindelöf és Matthijs de Ligt érkezett a pályára a jobbhátvéd, illetve a jobb oldali középső védő posztjára.

 

A hármas sípszó után a menedzsert faggatták a párosról, aki megerősítette, hogy mindkettőjüket fizikai problémák miatt cserélték le.



Ten Hag a BBC-nek nyilatkozott a gól nélküli döntetlen után:
"Le kellett őket cserélni a félidőben. Holnapig még várnunk kell a vizsgálatok eredményére."

 

 

A MUTV-nek adott meccs utáni interjújában hozzátette:
"Ezt ki kell majd értékeljük. Jelenleg nem tudom megmondani, hogy mi a probléma. Nagyjából tudjuk, hogy mi a lehet a gond, de nem tudjuk meghatározni, hogy ez mennyire jó vagy rossz. Ezt holnap [hétfőn] fogjuk megtudni, azt követően pontos hírekkel szolgálunk majd."

 

A főnök a meccs utáni sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Harry Maguire és Jonny Evans is a rotáció miatt került be a kezdőbe a Villa Parkban.

 

Az angol játékost, aki csütörtök este pontot érő gólt szerzett Portóban, az ideiglenes szövetségi kapitány, Lee Carsley nem hívta be a válogatottba a Görögország és Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

 

A marokkói hátvédünk pedig eddig minden bajnoki mérkőzésen kezdőként játszott, és stabil teljesítményt nyújtott, mióta augusztusban a Bayern Münchentől Manchesterbe igazolt.

 

A Vörös Ördögök legközelebb október 19-én, szombaton lépnek pályára az Old Traffordon a Premier League-ben, ahol az ellenfelük a Brentford lesz.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!