Bruno piros lapjának hatása a Unitedre

Bruno Fernandes kihagyja a Manchester United következő Európa-liga-mérkőzését, miután a csütörtöki, FC Porto elleni idegenbeli döntetlen alkalmával kiállították.


A csapatkapitány kivette a részét a United biztató kezdéséből, amellyel 2-0-s vezetést szereztünk az Estadio Dragaoban. A hazaiak azonban visszaküzdötték magukat a mérkőzésbe, és miután a második félidő elején előnybe kerültek, Fernandest az utolsó 10 percben a második sárgalapos szabálytalanságáért kiállították.

 

Fernandes megpróbálta elérni Alejandro Garnacho beadását, de úgy ítélték meg, hogy az ellenfél védőjét magasra emelt lábbal eltalálta.

 

Úgy tűnt, hogy a Porto mindhárom pontot meg akarja tartani, de a United a késői pillanatokban a csereként beálló Harry Maguire fejesének köszönhetően meg tudott menteni egy pontot.

 

A következő európai megmérettetésünk a Fenerbahce ellen lesz a hónapban, október 24-én, csütörtökön, az októberi válogatott szünetet követően.

 

Bruno Porto elleni kiállítása azt jelenti, hogy nem lesz bevethető a három hét múlva esedékes törökországi kirándulásunkon, ahol egykori menedzserünkkel, José Mourinhoval találkozunk.

 

 

A 30 éves játékos november elején újra harcba szállhat az európai porondon, amikor az Európa-liga negyedik fordulójában a PAOK-ot fogadjuk az Old Traffordon.

 

Bár Fernandes kihagyja a törökországi találkozót, a piros lapja nem lesz hatással arra, hogy más sorozatokban képviselje a Vörös Ördögöket.

 

A tapasztalt középpályás továbbra is szerepet kaphat, amikor vasárnap a Villa Parkba utazunk, az Unai Emery által irányított Aston Villa elleni Premier League-találkozóra.

 

Fernandesnek három Premier League-mérkőzést kellett volna kihagynia, miután múlt vasárnap pirosat kapott a Tottenham Hotspur ellen az Old Traffordon, de a sikeres fellebbezés miatt ez a büntetés megszűnt, így nyolcas számú játékosunk a hétvégén is kezdő lehet.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!