Csapathírek a Porto meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata kapcsán a csütörtöki, FC Porto elleni idegenbeli Európa-liga mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögök ma 21 órakor kezdenek majd az Estadio do Dragaoban, Erik ten Hag szerdán este pedig csak a tervezettnél később tudott a média képviselőinek rendelkezésére állni, miután a Vörös Ördögök repülőjárata a köd miatt késbb tudott csak leszállni.

 

Mason Mount elővigyázatosságból nem vett részt a szerda reggeli manchesteri edzésen és nem is utazott el a csapatba Portugáliába. A csapat 7-esét azt követően kellett lecserélni a hétvégi, Tottenham elleni bajnokin, hogy egy légipárbaj során összefejelt ellenfelével.

 

"Fejsérülést szenvedett és még egy rúgást is kapott, szóval emiatt a két ok miatt holnap nem fog a rendelkezésünkre állni" - magyarázta Erik portoi sajtótájékoztatóján.

 

 

Kobbie Mainoo-nak szintén idő előtt kellett elhagynia a pályát a Spurs ellen, szerdán azonban részt vett az edzésen. El is utazott a társakkal, Harry Maguire-rel karöltve, aki múlt vasárnap egy kisebb probléma miatt nem állhatott menedzsere rendelkezésére.

 

Tyrell Malacia, Leny Yoro és Luke Shaw továbbra sincsenek hadrafogható állapotban, bár Ten Hag a szerdai sajtótájékoztatóján a két bal oldali védő állapota kapcsán már megosztott információkat.

 

"A védelmünk bal oldalán javul a helyzet, de jelenleg abban reménykedünk, hogy Luke Shaw a válogatott szünetet követően gyorsan visszatérhet közénk" - tette hozzá.

 

"Nem tudom, hogy ez már rögtön az első utána lévő meccsen így lesz-e, reméljük, de jelen pillanatban 100 százalékos biztonsággal nem tudom kijelenteni."

 

"De igen, mostantól két és fél hét áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy addig a pontig elérjünk és odáig dolgozzunk. Röviddel ezt követően már köztünk lehet."

 

"Tyrell nagyon szépen lépeget előre a füves pályán történő edzések során, de ahhoz még időre van szükséges, hogy teljes értékű edzésmunkát végezhessen a csapat többi tagjának társaságában."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

FC Porto - Manchester United

Európa-liga, Főtábla - 2. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!