Hivatalos a United utazó kerete

A Manchester United megerősítette 23 fős utazó keretét a csütörtöki, FC Porto elleni Európa-liga-összecsapásra.


A Vörös Ördögök szerda délelőtt Carringtonban edzettek, és mielőtt elrepültek volna Portugáliába, Erik ten Hag kijelölte, hogy mely játékosok utaznak.

 

Kobbie Mainoo jelenléte az edzésen örvendetes volt a United számára, a középpályás ugyanis a vasárnapi, Tottenham Hotspur elleni hazai Premier League-vereség első félidejében kényszerült kiállni.

 

A 19 éves játékos tagja annak a keretnek, amely Portóba utazik, a csapat pedig a múlt heti, FC Twente elleni 1-1-es döntetlent szeretné három ponttal feledtetni a 2024/25-ös szezon első idegenbeli európai kupamérkőzésén.

 

Mason Mount, aki a vasárnapi összecsapás második félidejében fejsérülés miatt jött le a pályáról, elővigyázatosságból nem vett részt a szerdai edzésen, és nem repül Portugáliába sem.

 

Az akadémián végzett Dan Gore bekerült a keretbe, miután kedd este, a Hertha Berlin elleni 1-1-es döntetlen alkalmával ő volt az U21-es csapatunk kapitánya.

 

Tyrell Malacia az edzésen részt vett, de csütörtökön nem játszik, mivel továbbra is próbálja építeni a kondícióját egy hosszabb sérülés miatti kihagyás után.

 

Harry Maguire, aki a Spurs elleni vereséget kisebb sérülés miatt hagyta ki, szerdán már részt vett az edzésen, és ezt követően bekerült Erik 23 fős keretébe.

 

UTAZÓ KERET

Kapusok: Bayindir, Heaton, Onana

Védők: Dalot, De Ligt, Evans, Lindelof, Maguire, Martinez, Mazraoui

Középpályások: Casemiro, Collyer, Eriksen, Fernandes, Gore, Mainoo, Ugarte

 

Támadók: Amad, Antony, Garnacho, Hojlund, Rashford, Zirkzee

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!