Fernandes előretekint a Porto elleni összecsapásra

Bruno Fernandes elismeri, hogy a Manchester United nehéz mérkőzésre számíthat idegenben a Porto ellen az Európa-ligában, de azt mondja, a Vörös Ördögök győzelemre fognak játszani.


Fernandes csütörtök este az Estadio do Dragao-ban pályára léphet, mivel a vasárnapi, Tottenham Hotspur elleni vereség alkalmával kapott piros lapja miatti eltiltás csak a hazai sorozat mérkőzéseire vonatkozik.

 

Mivel Bruno Portoban nőtt fel, és a helyi rivális Boavista szurkolójaként a legtöbbeknél jobban ismeri a következő ellenfelünket.

 

A United a hétvége után szeretne visszavágni, és bár a Porto a múlt héten elveszítette az Európa-liga nyitányát a norvég Bodo/Glimt ellen, a portugál ligában elért legutóbbi eredményei pozitívak voltak. A vasárnapi, Arouca elleni 4-0-s győzelem volt a harmadik egymást követő hazai győzelmük azóta, hogy augusztus végén kikaptak a Sportingtól.

 

"Ez egy olyan csapat, amely mindig nagyon jól teljesít Európában, ezzel tisztában kell lennünk" - mondta Fernandes a MUTV-nek.

 

"Ez egy olyan csapat, amelynek nagyszerű szellemisége van, sokat javultak az elmúlt néhány mérkőzésen, még akkor is, ha az Európa-ligában elvesztették az utolsó meccsüket."

 

 

"Ez egy olyan csapat, amely az új menedzser alatt fejlődik" - tette hozzá, utalva Vitor Bruno előléptetésére, aki hét év asszisztensként eltöltött idő után most a csapat vezetőedzője.

 

"Nagyon nehéz meccsre számítunk ott, de azért megyünk oda, hogy nyerjünk, mert ez az, amire gondolnunk kell."

 

A United 2009 óta nem találkozott a Portoval, amikor Cristiano Ronaldo híres távoli bombája az ellenséges helyi közönség előtt biztosította összesített győzelmünket a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

 

A másik, portoi utazásunk alkalmával egy szűk, 2-1-es vereséget szenvedtünk José Mourinho későbbi BL-győztesei ellen 2004-ben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!