Ten Hag várja a híreket a középpályásokról

A Manchester United menedzserének, Erik ten Hagnak meg kell várnia Kobbie Mainoo és Mason Mount sérülésének kiértékelését.


Mainoo lesántikált a pályáról a Tottenham elleni 3-0-s hazai vereség alkalmával, másodpercekkel azután, hogy Bruno Fernandes kapitányt az első félidő vége felé leküldték, helyére Mount érkezett.

 

Hetes számú játékosunk azonban csúnya fejsérülést szenvedett a Spurs-be csereként beálló Radu Dragusin elleni légi ütközet során, majd bekísérték az öltözőbe, Amad pedig az utolsó öt percben és a hosszabbításban szerepelt.

 

Mivel Fernandesre hárommeccses hazai eltiltás vár, amely a csütörtöki, Porto elleni mérkőzés után kezdődik, a Vörös Ördögök remélik, hogy jó híreket kapnak a középpályásokról.

 

 

"Ebben a pillanatban nem tudom megmondani" - mondta Ten Hag a MUTV-nek az Old Traffordon lejátszott mérkőzés után. "Meg kell tudnunk, de természetesen, amikor egy játékos már a félidő előtt lejön, akkor vannak aggályok."

 

"Emellett láttam, hogy Mason hogyan jött le. Vérzett, szóval egyértelmű, hogy vannak ott problémák, és meg kell néznünk, hogyan épül fel a következő napokban."

 

A United a héten a portugáliai Európa-liga-kirándulást követően az Aston Villa elleni idegenbeli mérkőzésre utazik, mielőtt újabb válogatott szünet következne.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!