Erik Yoro állapotáról nyilatkozott

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elmondta, hogy a fiatal védő, Leny Yoro jól halad a folyamatban lévő felépülési programjában.


Yoro, aki nyáron csatlakozott a klubhoz a Lille-től, szerencsétlenségére lábközépcsont-sérülést szenvedett az Arsenal elleni felkészülési mérkőzésünkön az Egyesült Államokban.

 

A 18 éves játékos azóta sikeres műtéten esett át a probléma helyreállítása érdekében, és a hét elején a közösségi médiában Carringtonban készült róla kép.

 

A francia védő visszatérésének konkrét dátumát még nem tűzték ki, a menedzsert pedig nemrég arról kérdezték, hogy összességében hogyan halad Leny.

 

"Igen, nagyon jól halad" - kezdte Tel Hag, amikor a MUTV exkluzív interjújában a vasárnapi, Tottenham elleni összecsapás előtt.

 

"Nagyon örömteli, hogy a rehabilitációja jól halad, és hamarosan számíthatok rá, de a hamarosan alatt azt értem, hogy most már a megfelelő tervezési folyamatban van."

 

"A megfelelő helyen van, és a lehető leghamarabb vissza fog térni a csapatba, majd a csapat edzéseire."

 

 

Yoro sérülése az Ágyúsok ellen keserű csapás volt a szezon előtti amerikai túra során, mivel mindössze 35 percet játszott a SoFi Stadionban. A csatár, Rasmus Hojlund is megsérült ugyanezen a mérkőzésen, kilences számú játékosunk pedig az elmúlt hetekben maga is visszatért sérüléséből.

 

Leny fejlődését Carringtonban természetesen alaposan figyelemmel kísérjük majd, és alig várjuk, hogy a francia újra a Vörös Ördögöknél szerepeljen, a türelem kulcsfontosságú szempont, amit hangsúlyozni kell.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!