Mazraoui: a szurkolók még többet várhatnak tőlem

Noussair Mazraoui azt mondta, hogy ez csak a kezdet, és a jövőben is megmutatja kvalitásait a Manchester Unitednél.


A védő pozitív első benyomást keltett, mióta a Bayern Münchentől csatlakozott a klubhoz, és a Premier League szezonnyitóján a Fulham ellen azonnal debütált.

 

Miután jól teljesített a Falusiak elleni győzelem során, a következő négy mérkőzésünk mindegyikén szerepelt, többek között a kispadról érkezett a Barnsley elleni élvezetes, 7-0-s győzelem alkalmával a Ligakupában.

 

A szurkolók máris odáig vannak a marokkói válogatott játékosért, ám a hivatalos klubmagazinnak adott exkluzív interjújában volt egy üzenete számukra.

 

"Szerintem nagyon nehéz egy új klubhoz megérkezni” - mondta. "Az összes felelősséggel, ami ezzel jár."

 

"Csak kétszer edzettem az új csapattársaimmal, akiket nem ismertem [a Fulham-nyitány előtt]. Nos, ismered őket a TV-ből meg ilyenekből, de nem igazán tudod, hogyan kell velük játszani."

 

"Azzal, ahogyan játszottam, nagyon büszke voltam magamra, de azt hiszem, Erik [ten Hag] ezt már elmondta."

 

"Többet is várhat tőlem, mert ez még csak a kezdet. Azt hiszem, amikor már tényleg kezdem magam jól érezni, és tényleg 100 százalékosan beilleszkedem, akkor még jobb leszek."

 

 

Mazroaui már megmutatta sokoldalúságát a United mezében, a pálya minden pontján felbukkant, és taktikailag nagyon rugalmasnak tűnt. Modern hátvéd, aki mindkét szélen bevethető, a 26 éves játékos úgy gondolja, hogy ez egy értékes tulajdonsága.

 

A középpályán játszott, amikor az Ajaxban debütált, így nem csoda, hogy olyan magabiztosnak tűnik, amikor a labda a birtokában van.

 

"Igen, középpályás voltam, majd a második csapatnál egy szezont minden poszton játszottam" - emlékezett vissza. "Balszélsőből középső védő lettem a következő meccsen. Szóval mindenhol játszottam, és ez az, ami most igazán segített nekem."

 

"Bárhol is lépek pályára, jól érzem magam. Nem érzem azt, hogy 'mit is kellene itt csinálnom?' Egyszerűen tudom, hogy mit kell tennem, mert már minden poszton játszottam, szóval ez tényleg sokat segített nekem."

 

Az áldozat az út során minden bizonnyal megérte Noussair számára, aki örömmel képviseli a Unitedet, és alig várja, hogy segíthessen Ten Hag csapatának további sikereket elérni 2024/25-ben és azon túl.

 

"Minden lépésnek, amit megtettem, az eredménye egy ilyen nagy klubhoz való költözés volt" - magyarázta. "A Bayern Münchenbe való költözés is. Ezek voltak azok a pillanatok, amikor tudod, hogy miért dolgozol minden nap olyan keményen."

 

"Ezért kelsz fel minden nap. Ezért vállalod az extra munkát. Ezért mész korán aludni. Ezért nem mész el este szórakozni. Miért nem mész el a barátaiddal, vagy miért nem eszed meg azt a pizzát, amit nagyon szeretnél a meccs előtti napon?! Mert a végén ez mind megéri."

 

"Tudtam, hogy végül a Premier League-ben akarok majd játszani. De az, hogy egy ilyen nagy klubba kerülhetek, csak egy álom, amit sosem mertem igazán komolyan elhinni. Szóval ez nem olyasvalami volt, ami már a fejemben volt, hanem ahogy mondtam, lépések sorozatának eredménye. Minden lépés számomra már siker, büszkeség és tudat, hogy haladok előre a karrieremben. És most a Manchester United egy nagy lépés ezen az úton."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!