Ten Hag elégedett a támadók önzetlenségével

Erik ten Hag elégedett volt Antony teljesítményével a Barnsley ellen, de még elégedettebb volt a játékosai döntésével, hogy a brazil elvégezhette az első félidőben megítélt büntetőt.


A jobbszélsőt - aki először kezdett a szezonban - a Barnsley kapusa, Gabriel Slonina buktatta, és ő maga értékesítette a pontrúgást, hozzájárulva a 7-0-s, elsöprő győzelemhez.

 

Ez is része volt a dél-amerikai élénk játékának, és Marcus Rashford, akinek joga lett volna, hogy a kapitány, Bruno Fernandes távollétében a büntetőt elvállalja, hagyta, hogy Antony egy higgadt befejezéssel megkezdje a gólgyártást a szezonban.

 

"Szerintem nagyon ambiciózusak" - mondta a menedzser a támadóiról. "Nagyon éhesek, de látszik, hogy egymásnak adják a labdát. Gólpasszt is akarnak adni, és egymásnak is lehetőséget adnak a gólszerzésre. Mint a büntető, amikor Antony-nak szüksége van egy kis önbizalomra, akkor Rashy adja a tollat Antony kezébe, ami jó egy csapatban, hogy együtt vannak."

 

"Úgy tűnik, hogy ez a csapat együtt van. Antony-nak vannak nehézségei, mert meg kell küzdenie a helyéért, és akkor a játékosok maguk döntöttek úgy, hogy bátorítani akarják őt, és egy kis önbizalmat akarnak adni neki. Meg akarják mutatni, hogy te is része vagy ennek. Együtt vagyunk. Ez egy hosszú szezon, és mindenkire szükségünk van."

 

 

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón számos kérdés hangzott el Antony-ról, de a szélső kezdett, és igazán pozitív benyomást keltett, a második félidőben is közel járt ahhoz, hogy ismét gólt szerezzen, egy éles lövéssel, amelyet Slonina a léc fölé tolt.

 

A teljesítménye igazolta a szerepeltetését, és a menedzser jelezte, hogy "nem fog habozni", ha a hétvégi, Crystal Palace-meccsen ismét szükség lesz a szolgálataira.

 

"Láttátok" - tette hozzá Erik. "Megküzdött a helyéért. Először is, kiérdemelte az edzésen, és ma a pályán megmutatta, hogy velünk van, és meg akar küzdeni a helyéért."

 

"Volt néhány jó megoldása. Megmutatta, hogy képes megbirkózni ezzel, a nyomással, és azt hiszem, ez jó jel."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!