Bayindir az Old Traffordon bizonyítana

Altay Bayindir már nagyon ég a vágytól, hogy pályafutása során második alkalommal is pályára léphessen a Manchester United színeiben.


A kapus volt a Vörös Ördögök történetében az első török játékos, aki tétmérkőzésen léphetett pályára a klub színeiben, amikor az előző szezonban trófeával végződött FA-kupa menetelés során a Newport County ellen idegenben 4-2-re megnyert összecsapáson védhetett.

 

Altay azóta igazán türelmesen várt újabb bizonyítási lehetőségére, de már nagyon eltökélt, hogy újra megmutathassa tudását azt követően, hogy hazája válogatottjával megjárta a 2024-es Európa-bajnokságot is. A Barnsley elleni Ligakupa mérkőzést megelőzően a United Review-nak adott interjújában emellett ambícióiról is nyíltan beszélt.

 

Mivel a jövő hét közepén újabb hazai mérkőzés vár a manchesteriekre a Twente ellen az Európa-ligában, a 26 éves játékos talán megkaphatja hamarosan a lehetőségét, hogy bemutatkozhasson az Álmok Színházában is.

 

"Nekem mindig készen kell állnom, én pedig várok a lehetőségemre" - kezdte Bayindir.

 

"Én csak keményen dolgozok, futballistaként pedig soha nem lehet tudni, hogy mikor talál meg téged a lehetőség. Emiatt mindig felkészültnek kell lenned."

 

"Nagyon sok munkát végzek az edzőpályán, mert játszani szeretnék. Ki kell érdemelnem az esélyemet. Természetesen egy játékos számára ez nagyon fontos és azt tudom mondani, hogy a futballban egészen másként kell csinálnod a dolgodat az edzéseken, mint a mérkőzéseken. Ez két teljesen külön dolog. Dolgozhatsz keményen és mindent megtehetsz az edzésen, de igazán a mérkőzéseken kell megmutatnod magadat."

 

"Ez sokkal fontosabb, mert ha képes vagyok magamat megmutatni éles közegben, azt mindenki látni fogja, de természetesen ettől függetlenül az edzésen is oda kell tenned magadat és megmutatni mit tudsz. Azonban a két dolog nem hasonlítható össze. Tudják mire gondolok? A meccseken és a stadionban nyújtott teljesítmény a mérvadó."

 

"A tavalyi évben nem dúskáltam az ilyen bizonyítási lehetőségekben, mert csak egy meccsen jutottam szóhoz. Az én személyiségemnek ez pedig nem elég, de az életben bármi megtörténhet. Fókuszáltnak kell maradni. Keményen kell dolgozni és az életben bármi megváltozhat."

 

 

Altay tisztában van a Manchester Unitedre a szezon következő szakaszában és úgy általában az egész 2024/25-ös szezonban váró sűrű menetrenddel, így egyértelműen abban reménykedik, hogy hamarosan több esélye lesz megmutatni magát.

 

"Minden egyes mérkőzésre készen kell állnod, mert az év során rengeteg mérkőzést játszunk és az nem számít, hogy a múltban mit tettél" - tette hozzá.

 

"Lehet, hogy rosszul játszottál, de az már a múlt. Lehet, hogy jól játszottál, de az a meccs is már véget ért. A következő lépés, mindig a következő lépés számít. Én így gondolkodok és emiatt mindig keményen fogok dolgozni."

 

"Készen fogok állni és ha jön az esélyem, azaz én fogok a kapuban állni, akkor megfogom mutatni magamat és a legjobbamat nyújtom majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barnsley

Ligakupa 3. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!