Ugarte debütált

Manuel Ugarte csereként debütált a Manchester Unitedben a szombati, Southamptonban aratott 3-0-s győzelem alkalmával.


Matthijs de Ligt és Marcus Rashford góljaival Erik ten Hag csapata kényelmes helyzetbe került a St Mary's-ben, amit később Alejandro Garnacho hosszabbításban szerzett találatával tovább szépítettek.

 

A holland kihasználta az előnyünket, és bemutatta Ugartét a közönségnek, a mérkőzés előtt pedig rámutatott, hogy csak néhány edzésen vett részt új csapattársaival.

 

A 23 éves játékos az átigazolási határidő napján érkezett a Paris Saint-Germaintől, majd Uruguayban részt vett a világbajnoki selejtezőkön, kezdőként lépett pályára a Paraguay és Venezuela elleni gól nélküli döntetlenek alkalmával.

 

A válogatott szünet alatt Ugarte 20 párharcot nyert meg nemzeti csapata számára, Ten Hag pedig reméli, hogy a szezon előrehaladtával még többet láthat ebből.

 

Miután a 73. percben Christian Eriksen helyére beállt, Ugarte dinamikusnak tűnt első mérkőzésén a Vörös Ördögöknél, és sikeresen szerelte a Southampton csatárát, Ross Stewartot, amikor az a kapu felé tartott.

 

 

Az Opta adatai szerint a középpályás 17-szer ért a labdához, és mind a 13 passza sikeres volt. Háromszor is visszaszerezte a labdát, és Garnacho góljában is részt vett, Casemironak passzolt, aki továbbadta a labdát Diogo Dalotnak, aki az argentin elé tálalt.

 

"Jó, hogy elhozhattuk őt, és meg is megmutatja, hogy mit tud" - mondta Ten Hag a TNT-nek. "Kontrollálja a középpályát, jól szerel, nagyon agresszív, de a labdával is összeszedett."

 

"Fenntartja a játékot, összeköti a hátsó és az első csapatrészeket, szóval azt hiszem, az első benyomások nagyon jók voltak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!