Ten Hag elégedett Rashford edzésmunkájával

Erik ten Hag örömmel látta, hogy Marcus Rashford intenzíven dolgozott a válogatott szünetben.


A Manchester United támadója a közösségi médiában posztolt videót néhány foglalkozásról. A felvételek egy részét az Ashton Unitedben forgatták, míg néhány videón a játékos keményen dolgozott az edzőteremben.

 

Mivel akadémiánk növendéke nem volt szerencsés, hogy nem jegyzett egy asszisztot sem, amikor két jó lehetőséget is előkészített Joshua Zirkzee számára a Liverpool elleni vereség alkalmával, eltökélt szándéka, hogy megnehezítse a Southampton dolgát szombaton.

 

Amikor Rashford felkészüléséről kérdezték a válogatott szünetben, Ten Hag a következőket mondta: "A játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő egyensúlyt a pihenés és a folytatás között, meg kell tartaniuk a ritmust, amiben vannak."

 

"A tapasztalt játékosok egyedül is fel tudják ezt mérni, és nagyon jó, hogy amikor távol vannak a klubtól, akkor is a megfelelő dolgokat, a megfelelő gyakorlatokat végzik, a megfelelő terhelést választják. Mert amikor visszajönnek, együtt edzünk, és ezt természetesen kombinálni kell."

 

 

Rashford ezen a héten ismét Carringtonban volt, és részt vett a csütörtöki edzésen.

 

Tízes számú játékosunk reméli, hogy az egyéni edzővel végzett munkája biztosítja, hogy minden gördülékenyen menjen, mivel a Vörös Ördögök a frissen feljutott Szentek legyőzésével szeretnének visszatérni a győzelem útjára.

 

Marcus korábban már kétszer is betalált hétvégi ellenfelünk ellen, és szeretné, ha a szezonban meglenne az újabb gólja.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!