Ugarte megkapta Butt jóváhagyását

Nicky Butt úgy véli, Manuel Ugarte okos vételnek bizonyul majd a Manchester United számára.


Az uruguayi válogatott játékos volt a mieink utolsó nyári szerzeménye, aki az átigazolási határidő utolsó napján pecsételte meg a Paris Saint-Germaintől való átigazolását.

 

Miután bemutatták az Old Trafford közönségének a Liverpool elleni Premier League-mérkőzés előtt, új játékosunk Dél-Amerikába repült hazáját képviselni a világbajnoki selejtezőkön.

 

Nagy várakozás előzi meg a bemutatkozását, és Butt meg van győződve arról, hogy Erik ten Hag alatt kulcsszerepe lesz ebben az idényben.

 

Butt a klubsajtónak nyilatkozott, miután részt vett a hétvégi, Celtic elleni legendák mérkőzésen, és a következőket mondta: "Láttam belőle egy keveset tavaly, és úgy gondolom, hogy ő az, akire szükségünk van."

 

"Jó lábbal és agresszív. Remélhetőleg meg fogja erősíteni a középpályát. Az egyetlen dolog, ami probléma lehet az az, hogy egy kicsit nyitottak lehetünk, amikor a csapatok ellentámadásba lendülnek. De remélhetőleg ő lesz a különbség és megoldja ezt."

 

 

Ami Ugarte valószínűsíthető pozícióját illeti, Butt hozzátette: "Biztos vagyok benne, hogy ez a gondolatmenet áll a háttérben, amiért őt hozták. Azt akarják, hogy valaki elvégezze a piszkos munkát és beletegye azt a munkát, amit az emberek nem szeretnek csinálni. De ez egy nagyon fontos meló a hátsó négyes előtt."

 

Butt, aki a hétvégi büntetőpárbajban is gólt szerzett, hálás volt, hogy részese lehetett a Manchester United Alapítvány újabb sikeres napjának, hiszen az Álmok Színházában rendezett 1-1-es döntetlennel közel 1 millió fontot gyűjtöttek jótékony célra.

 

"Nagyon élvezetes volt” - mondta. "Csak látni a srácokat, és egy nagyszerű ügyért tevékenykedni. Újra az Old Traffordon játszani nagyon különleges, erről álmodtam gyerekkoromban. Szóval az én koromban [49 évesen] ezt megtenni élvezetes volt, és jó volt mindenkit újra látni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!