Ten Hag: Építkeznünk kell

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere a Liverpool elleni vereséget követően arról beszélt a médiának, hogy be kell építeni a nyáron érkezett új szerzeményeket.


Két Luis Diaz-gól és Mohamed Szalah harmadik találata elég volt ahhoz, hogy vasárnap délután megpecsételje sorsunkat egy olyan napon, amelyet ten Hag és csapata szívesen elfelejtene.

 

A holland a hármas sípszót követően az Old Traffordon összegyűlt újságírókhoz szólva világossá tette, hogy ez nem az a nap, amikor a pozitívumokról lehetne beszélni, de megjegyezte, hogy számos olyan játékos van, aki még építi magát.

 

A menedzser világosan elmondta, hogy a következő napokban és hetekben mire helyezi a hangsúlyt, hogy a Unitedet visszavezesse a helyes útra.

 

A nyáron szerződtetett Joshua Zirkzee és Matthijs de Ligt is először volt kezdő a klubnál, míg az akadémista, Alejandro Garnacho ebben a szezonban szintén.

 

"Ismét egy új csapatot kell építenünk" - mondta Ten Hag. "Ezt már annyiszor elmagyaráztam, a pénteki sajtótájékoztatón is."

 

"Ezt az új csapatot fogjuk felépíteni. Fiatal játékosaink vannak. Most is vannak, akiket be kell építenünk a szezon során. Ma - azt hiszem két, vagy három játékosunk volt - aki először kezdett, és nem játszottak még 90 percet."

 

A menedzser azonban továbbra is biztos benne, hogy van még mit várni az idei szezontól, kijelentve: "Rendben leszünk, de egyértelmű, hogy fejlődnünk kell. Biztos vagyok benne, hogy a szezon végén ismét nagy esélyünk lesz arra, hogy egy újabb trófeát emelhessünk a magasba."

 

 

Az elkövetkező hetekben ismét egy újoncot kell integrálni a csapatba, a középpályás Manuel Ugarte a határidő utolsó napján érkezett Manchesterbe a Paris Saint-Germaintől.

 

Az uruguayi a késői bejelentés miatt nem állt rendelkezésre a Liverpool ellen, de a kezdés előtt bemutatták az Old Traffordon.

 

Az új szerzeményről Ten Hag így nyilatkozott: "Őt is be kell építenünk a csapatba, és ez időbe telik. Én nem vagyok Harry Potter, és ezt tudomásul kell venni. És ha megnézzük Manuel Ugartét, ő nem játszott a szezonban eddig egyetlen percet sem."

 

"Szóval igen, neki még fel kell építenie a kondícióját. Aztán pedig be kell építenünk őt a csapatba, és akkor biztos vagyok benne, hogy hozzá fog járulni a csapat eredményességéhez, és fontos játékos lesz."

 

A csapat néhány tagja most a válogatott szünetre saját nemzeti csapatához utazik.

 

A United szeptember 14-én tér vissza a hazai porondra, amikor a St Mary's Stadionba utazik a Southamptonhoz.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!