Fernandes: Ne keressünk egyéni felelősöket

Bruno Fernandes a Manchester United bátorságát méltatta a Liverpool elleni vereség után, és nem szerette volna kiemelni az egyéni hibákat.


Fernandes a Fulham elleni, legutóbbi győzelmünkhöz hasonlította az első 30 percben nyújtott teljesítményünket, de elismerte, hogy a Liverpool könyörtelen volt, amikor a hibákból gólszerzési lehetőséghez jutott.

 

"Nagyon jól kezdtük a meccset, és több lehetőségünk is volt" - mondta a Sky Sportsnak a mérkőzés után. "Kíméletlenebbnek kell volna lennünk, ez történt a Fulham ellen is. Ők [a Liverpool] könyörtelenek voltak."

 

"Nem néztem a statisztikákat, de a meccs szoros volt" - tette hozzá.

 

A United fölényben volt a labdabirtoklásban, mindkét csapat ugyanannyi lövést adott le a kapura, és hasonló számú érintés volt egymás büntetőterületén belül, ezek pedig valóban a kiegyenlítettséget támasztják alá, függetlenül attól, hogy a vereség nagyarányú lett.

 

 

Fernandes csapatkapitányként eltökélt abban, hogy a Vörös Ördögök továbbra is összetartsanak, és támogatja csapattársai kockázatvállalási hajlandóságát és bátorságát a labdabirtoklásban.

 

"Nem kell senkire ujjal mutogatni, az most nem segít rajtunk" - mondta. "Mi értelme azt mondani, hogy Casemiro elvesztette a labdát vagy Kobbie [Mainoo] elvesztette a labdát? Azért veszítették el a labdát, mert bátrak akartak lenni. Ez a futball része. Ne tegyük az egyéneket felelőssé."

 

"Semmi sem változtat azon, hogy minden egyes játékos mennyire fontos a csapat számára."

 

"Casemiro tapasztaltabb nálam. Neki nem kell mondanom semmit, ő tudja, miről szól a futball. A világ két legjobb klubjában játszott" - folytatta Bruno.

 

"Kobbie egy kiváló srác. Szeretném, ha többet próbálkozna, mert ez a játékának része. Kiváló játékosok, és azok is maradnak, bármi is történt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!