Hivatalos: Ugarte a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Manuel Ugarte csatlakozik a Vörös Ördögökhöz.


A uruguayi válogatott játékos 2029 júniusáig szóló szerződést írt alá a klubbal, amely további 1 évvel meghosszabbítható. 

 

A 23 éves Ugarte az előző szezonban a PSG csapatával bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett, majd hazája válogatottjának minden mérkőzésén pályára lépett a Copa Americán, ahol bekerült a torna álomcsapatába is. 

 

Az európai top ligákat figyelembe véve Manuel a 2022/23-as szezon kezdete óta átlagosan a második legtöbb szerelést hajtotta végre 90 percenként.

 

Manuel Ugarte így nyilatkozott: 

"Hihetetlen érzés egy olyan klubhoz csatlakozni, melyet az egész világon csodálnak. A projekt, amelyet a klub vezetése felvázolt nekem rendkívül izgalmas. A Manchester United egy ambiciózus klub, én pedig egy ambiciózus játékos vagyok."

 

"A szurkoló szenvedélye nagyon fontos számomra és nagyon jól tudom, hogy a Vörös Ördögök szurkolói mennyire fantasztikusak. Alig várom, hogy megtapasztalhassam az Old Trafford hangulatát. Olyan valaki vagyok, aki nagyon elszánt a sikerek elérése érdekében, mindent feláldozok és mindent megteszek a csapattársaim érdekében. Együtt fogunk küzdeni azért, hogy trófeákat nyerjünk és elérjük azt a szintet, ahová ennek a klubnak el kell jutnia."

 

 

Dan Ashworth, a Manchester United sportigazgatója is elmondta gondolatait a transzfer kapcsán:

"Manuel szerződtetése volt a nyári elsődleges céljaink egyike. Ő a világ legjobb labdaszerző középpályásai közé tartozik és mind klub-, mind nemzetközi szinten kiemelkedően teljesít. Tulajdonságai, tapasztalata és szenvedélye nagyszerű kiegészítője erős középpályás csapatunknak."

 

"Manuel egy olyan játékos, akit alaposan megfigyeltünk és így elmondhatom, hogy izgatottan várjuk, hogy milyen pozitív hatást gyakorol majd a pályán és az öltözőben, miközben a cél pedig a közös sikerek elérése lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!