Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Rasmus Hojlund nem lesz még bevethető állapotban a vásárnapi, sokak által várt Liverpool elleni Premier League mérkőzésen az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök 9-ese keményen dolgozik azért, hogy újra maximális erőnléti állapotnak örvendjen, miután a felkészülési szezonban sérülést szenvedett az Arsenal ellen, ennek példájaként csütörtökön pedig lencsevégre is kapták, amint Carringtonban végez gyakorlatokat.

 

Mindazonáltal a dán számításba vehetőségét Ten Hag kizárta a válogatott szünet utáni időszakig - amely a Liverpool elleni meccset követő két hétben kerül megrendezésre - annak ellenére is, hogy tisztázta, már valóban visszatárhetett a füves edzőpályán való edzésmunkához.

 

"Még meg kell vizsgálnunk, hogy miként alakul az állapota, miként fog erőnlétileg előrébb lépni a válogatott szünet során és újra bevethetővé válni" - kezdte a holland menedzser, amikor játékosa potenciális visszatérésének dátumáról kérdezték.

 

"Már visszatérhetett az edzőpályára, de még időbe fog telni, mire felveszi újra a ritmust. Minden láthatta, hogy a felkészülési túra első mérkőzésén szenvedett sérülést, tehát még idő lesz mire megfelelő erőnléti állapotba kerül."

 

 

A United a Brighton ellen az előző fordulóban elszenvedett vereség alkalmával már nélkülözni volt kénytelen Hojlund mellett Victor Lindelöföt, Tyrell Malaciat, Luke Shaw-t és Leny Yoro-t is.

 

Mason Mountot a félidőben kellett lecserélni a dél-angliai vendégjáték alkalmával és sajnos azóta kiderült, hogy a középpályásra hosszabb kihagyás vár. 

 

A csapat 7-ese a közösségi médiában elárulta, hogy "kisebb izom sérülést szenvedett", amely okán néhány mérkőzésről hiányozni fog.

 

A Liverpool elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón maga Ten Hag is megerősítette Mount kidőlését, de rajta kívül hasonló összetételű kerettel készülhet, mint amely az Amexben rendelkezésére állt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!