Erik sajtótájékoztatójának legfontosabb kérdései

Erik ten Hag sajtótájékoztatót tartott a 2024/25-ös Premier League szezon első idegenbeli fellépése, a szombati, Brighton & Hove Albion elleni mérkőzés előtt.


A Manchester United menedzserét Victor Lindelöfről, Facundo Pellistriről és Jadon Sanchoról kérdezték, valamint a hónap végi átigazolási határidő előtti lehetséges történésekről.

 

LEHETSÉGES TOVÁBBI TRANSZFEREK

"Csak legyenek türelmesek és várjanak. Nagyon keményen dolgozunk, és mindig megpróbáljuk a lehető legjobb csapatot összeállítani. Tehát van még néhány napunk hátra, és a következő lépés mindig a fejlődés lesz. Amíg lehetőségünk van rá, addig keresni fogjuk a minél jobb megoldásokat, de ebben a pillanatban természetesen nem mondhatok semmi konkrétumot. Amikor lesznek híreink, akkor majd mondjuk őket."

 

AZ EDDIGI ÜZLETEK

"Igen, nagyon elégedett vagyok. Ez azt mutatja, hogy jó irányba haladunk, és tudjuk, hogy klubként még fel kell zárkóznunk, de azt hiszem, ez mutatja az ambícióinkat. Azt az utat, amin haladni akarunk. Úgy gondolom, hogy jó üzleteket kötöttünk, jó játékosokat, minőségi játékosokat vettünk, akik hozzá fognak járulni a csapatunk minőségéhez."

 

LINDELÖF SÉRÜLÉSE

"Nincs semmi komoly, a lábujjával van probléma. Szóval remélhetőleg gyorsan visszatérhet, de a hétvégén nem áll rendelkezésre."

 

 

SANCHO VISSZATÉRHET?

"Majd meglátjuk. Van egy csapatunk, és remélem, hogy lesz egy csapatunk minden posztra két megfelelő játékossal. Amikor szeptember 1. után leszünk, akkor az azt is jelenti, hogy nem tudunk minden játékost nevezni egy meccsre. De szükségünk van az összes játékosra az egész szezonban, mert ez a szezon a legerősebbek túléléséről fog szólni. Ezt kell menedzselnünk, de a játékosok hozzáállása is fontos. Néha csalódottak lesznek, de ezt kezelniük kell. Nem 11 emberrel, hanem csapatként kell nyerni. A díjakat jövő májusban osztják, így addig is szükségünk van a csapat minden játékosára, és magas szintű teljesítményre, motivációra. Ez elvárás a klub és a menedzser részéről. A csapat mindenek felett áll, és ez mindig fontosabb lesz, mint az egyének."

 

FACUNDO TÁVOZOTT

"Ő egy nagyon tehetséges játékos, nagyon jól fejlődött az elmúlt szezonban, de nagy a verseny a szélső posztokon. Megnéztük, hogy mire van szükségünk csapatként, de minden játékosnak más perspektívára is szüksége van. Ebben a pillanatban sok játékosunk volt, akik versenyeztek azokon a posztokon, és nem tudtuk megadni neki a megfelelő lehetőségeket. Ebben a klubban nagyon jó játékos volt, nagy potenciállal, de amire szüksége van, az a játék, hogy fejlődjön és fejlődjön. A Panathinaikoszban megkapja a lehetőséget, mi pedig követni fogjuk a folyamatot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!