Csapathírek a Brighton meccs előtt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Victor Lindelöf kihagyni kényszerül a szezon második bajnokiját, a Brighton & Hove Albion ellen.


A svéd középhátvéd a felkészülési szezon utolsó, Dél-Karolinában rendezett Liverpool elleni összecsapása nem léphetett pályára, ahol 45 percnyi játékidőt kapott, mielőtt elővigyázatosságból lecserélésre került.

 

A sussexi kirándulást megelőző sajtótájékoztatóján a holland menedzser megerősítette, hogy Lindelöf nem lesz tagja a meccsnapi keretének lábfej sérülése okán.

 

A Vörös Ördögök már így is nélkülözni kénytelenek Tyrell Malacia és Luke Shaw játékát a védelem bal oldalán, míg a nyári szerzemény Leny Yoro tovább két hónapig lesz harcképtelen lábközépcsont törése miatt.

 

Rasmus Hojlund sem hadrafogható, miután térdín sérülés miatt.

 

 

Azonban Erik ten Hag opció a védelemben bővültek Matthijs de Ligt és Noussair Mazraoui szezonkezdet előtti érkezésével. A Fulham ellen a nyitófordulóban 1-0-ra megnyert mérkőzésen mindketten szóhoz is jutottak, csakúgy, mint a szintén új igazolás, Joshua Zirkzee, aki a győztesgólt jegyezte.

 

"Nincs zavar Lindelöf állapota kapcsán, a lábfejével akadnak problémái" - kezdte.

 

"Remélhetőleg hamar visszatérhet, de a hétvégén nem fog rendelkezésre állni. Mellette vannak még, akikre nem számíthatok különböző okokból, például Tyrell Malacia vagy Rasmus Hojlund. És persze Luke Shaw-ra se."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton - Manchester United

Premier League, 2. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!