Hivatalos: Máris meghosszabbították a United és a Qualcomm partnerségét

A Qualcomm Technologies és a Manchester United életbe léptette a két fél között fennálló mezszponzori szerződés hosszabbítási záradékát, így a partnerségük már 2029-ig tart.


A hosszabbításra azt követően kerül sor, hogy az első Snapdragon logóval ellátott új hazai, vendég és harmadik számú mezek megjelenése után az eladások rekordot döntöttek. A Snapdragon a Qualcomm processzorokkal kapcsolatos fogyasztói márkája és világszerte több, mint 3 milliárd eszközben található meg a termékük. A Snapdragon processzorok a világ legnagyobb digitális márkáinak nyújt prémium élményt processzorain keresztül az okostelefonoktól kezdődően az új generációs PC-ken keresztül a kiterjesztett és virtuális valóság szemüvekig, játékokig, viselhető eszközökig és autókig.

 

A 2024/25-ös szezon három ikonikus mezének megjelenése óta a Snapdragon logója összesen több, mint két milliárd digitális média megjelenésben vett részt, amely több, mint bármely másik partneri kapcsolat kezdetén volt a klub történetében. Emellett a Snapdragon lelkes rajongói által alkotott közösség, a Snapdragon Insiders tagsága 256 százalékos növekedést mutatott be a hazai mez júliusi megjelenése óta, az előző havi, több, mint 16 millió fős tagsági létszámhoz képest.

 

A hosszabbítás részeként a Qualcomm Technologies már a PC kategóriára is szponzori jogokkal rendelkezik és aktiválta azt a jogát is, hogy a 2024/25-ös szezonban a Manchester United mezeinek hátán is megjelenjen egy általuk választott logó. Mint ahogy a legutóbbi, Community Shield döntőn is látható volt, a felirat mezszám alatt helyezkedik el és látható lesz a női csapat bajnoki mérkőzésein, illetve bizonyos férfi, női és akadémia mérkőzéseken is a mostani idényben.

 

 

Omar Berrada, a Manchester United ügyvezető igazgatója:

"Már rövid idő alatt is megbizonyosodhattunk róla, hogy a Snapdragon és a Manchester United tökéletes párost alkotnak. Rekordszámú eladásokat produkáltunk a hazai, a vendég és a harmadik számú mezek megjelenésekor, élvezetes látogatást tettünk a felnőtt csapat és a vezetőség tagjainak részvételével a Qualcomm központjában és innovatív módon már hátsó mezszponzorunkként is tekinthetünk rájuk. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy meghosszabbítottuk a fő mezszponzori megállapodásunkat."

 

"Ambiciózus tervekkel rendelkezünk a klubot illetően, hogy tovább növekedjen és győzni tudjunk, a pályán, illetve azon kívül is. A Qualcomm elkötelezettsége, hogy ezen az úton csatlakozni kívánnak hozzánk, mutatja a két fél között fennálló erős kapcsolatot, amely csak még inkább fokozódni fog a közös munka során."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!