Ten Hag reakciója a City elleni vereségre

Erik ten Hag úgy véli, hogy a Manchester United nagyot léphet előre a 2024/25-ös szezonban annak ellenére, hogy szombaton büntetőkkel kikaptunk a Manchester Citytől a Community Shielden.


Alejandro Garnacho góljára a City játékosának, Bernardo Silvának még volt egy kései válasza, így büntetőpárbajra kényszerültek a felek, amelyet a Vörös Ördögök szűken, de elveszítettek.

 

Ennek ellenére a United végig fenyegette az ellenfél kapuját, különösen Garnacho és Amad teljesítménye emelkedett ki a Premier League szezon pénteki, Fulham elleni rajtja előtt.

 

A csalódást keltő vereséget követően Erik igyekezett pozitív maradni, és megismételte annak fontosságát, hogy a vereséget üzemanyagként használják fel az új szezonra.

 

A FÁJDALMAT MOTIVÁCIÓKÉNT HASZNÁLNI

"Érezned kell a fájdalmat. Üzemanyagként kell merítkezni belőle, hogy sikeres legyen a szezon, de a pozitívumokat is ki kell használnunk, azt, hogy egy nagyon jó, játszó csapat ellen is képesek vagyunk nyomást gyakorolni, és egy nagyon jól presszingelő csapatot is képesek vagyunk kijátszani." - mondta.

 

SZENVEDÉLYES VÖRÖS ÖRDÖGÖK

"Nagyon elégedett voltam. Fél óra után nagyon versenyképesek voltunk, harcba szálltunk és szenvedélyesen küzdöttünk, és ezt követeljük meg a játékosainktól. Nagyon jó volt, és ezt vihetjük magunkkal a jövő hétre [a Fulham ellen]."

 

EZ A TELJESÍTMÉNY ÖNBIZALMAT AD NEKÜNK

"A bajnoki rajt a legfontosabb. Azt hiszem, sok pozitívumot tudunk ebből a meccsből meríteni, és ez önbizalmat ad, de egy kis fájdalmat is érzünk. Amikor kétszer vezetsz - a meccsen, valamint a büntetőknél -, akkor érezned kell a fájdalmat. Mert nagyon közel voltunk, de nem nyertünk trófeát."

 

 

ÖRÜL, HOGY VISSZATÉRHETETT

"Nagyon hiányoztak a szurkolóink. Annyira boldog vagyok, hogy visszatértünk. Nagyon várom már a szezont. Kezdjük pénteken a Fulham ellen. Van néhány napunk a felkészülésre, ezt ki kell használnunk. Ki kell használnunk ezeket a napokat, és a Fulham ellen elindulunk."

 

JÓ CSAPATUNK VAN

"Dolgoztunk, és versenyképes csapatunk volt. Ez mindannyiunk felelőssége. Elsősorban a játékosoké, hogy rendelkezésre álljanak, majd a stábé, hogy megfelelően dolgozzanak velük, támogassák őket, fitté tegyék és fitten tartsák őket. Amikor a játékosok rendelkezésre állnak, akkor nagyon jó csapatunk van."

 

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

"Most beszéltem az orvossal, az orvos volt az, akivel a legtöbbet beszéltem az elmúlt szezonban, és úgy tűnik, hogy mindenki kezd rendbe jönni. Van egy kis probléma Harry [Maguire] esetében, de reméljük, hogy fitt marad és elérhető lesz a jövő héten a Fulham ellen."

 

ÚJ KORSZAK, ÚJ ENERGIA

"Belevágunk az új szezonba. Nagyon elégedett vagyok az új struktúrával. Nagyon jól dolgozunk együtt. A csapat mindig is jó volt, de úgy gondolom, hogy lépéseket tehetünk előre. Úgy gondolom, hogy az előszezonból és a mai napból is tudunk pozitívumokat meríteni, amit ha fokozunk és kíméletlenebbek leszünk a befejezések terén, akkor sikeres csapat lehetünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!