Ten Hag reakciója a Liverpool elleni vereségre

A Manchester United 3-0-ra kikapott az ősi rivális Liverpooltól a 2024-es felkészülési túra utolsó mérkőzésén, és Erik ten Hag elismerte, hogy "vegyes érzései" voltak a mérkőzés után.


A Vörös Ördögök rengeteg gólszerzési lehetőséget teremtettek a 90 perc alatt Dél-Karolinában, de a Liverpool könyörtelen befejezései miatt vereséget szenvedtek.

 

További sérülések és betegségek miatt Jonny Evans, Victor Lindelöf, Will Fish és Aaron Wan-Bissaka is kénytelen volt elhagyni a pályát.

 

De ami pozitív, a menedzser a klubmédiának elmondta, hogy sokat tanult a csapatáról a Mersey-partiak elleni mérkőzésen, sőt, a 2024-es túra egésze alatt is.

 

POZITÍVUMOK ÉS NEGATÍVUMOK

"Azt mondanám, hogy vegyes érzésem vannak. Azt hiszem, láttam pozitív dolgokat, de ahogyan a gólokat kaptunk, azzal természetesen nem vagyunk elégedettek. Természetesen a Liverpool egy nagyon jó csapat. Nagyon agresszívek, és rengeteg góllövőjük van, szóval nagyon jól teljesítettek. De ahogyan mi kaptuk a gólokat, azzal nem vagyunk elégedettek."

 

A HATÉKONYSÁG A KÜLÖNBSÉG

"Ahogy mondtam, szerintem voltak jó részek, és az első gól mindig nagyon fontos. Szerintem a Liverpool nagyon jól játszott, nagyon hatékonyak voltak."

 

AMASS NAGY LÉPÉSEKET TETT

"Már a minap is mondtam: van benne potenciál, de neki [Amassnak] fejlődnie kell még. De úgy gondolom, hogy az elmúlt 12 napban itt a túrán nagy lépéseket tett. Komolyan próbára tették védekezésben, és tett egy lépést előre, de még hosszú út áll előtte."

 

 

TRIPLA AGGODALOM

"Mindig meg kell várnunk az értékelést. Will Fish esetében ez egy ütközési sérülés, de a félidőben le kellett cserélnünk Jonny Evanst is, mert beteg volt. Victor Lindelöf elővigyázatosságból jött le. Szóval igen, van néhány sérülés, de meg kell néznünk, hogy mennyire lesznek súlyosak."

 

EGY SZÓ A SZURKOLÓKHOZ

"Nagyon elégedett vagyok a támogatásukkal. Élvezet volt itt játszani. A hangulat, a szurkolók, az összetartás, ragyogó atmoszférát teremtett, és nagyon élvezetes volt ebben a légkörben játszani."

 

SOKAT TANULTUNK

"A csapat és a stáb, mindenki nagyszerű munkát végzett. Mindig nehéz egy ilyen túra végén, de nagyon elégedettek vagyunk azzal a sok erőfeszítéssel, amit tettek. Összejöttünk, dolgoztunk a játékmodellen, és most vissza kell repülnünk, és regenerálódnunk kell, mert ez kemény volt. Különösen az utolsó napok, aztán egy ilyen kemény meccs a végén, de sokat tanulsz a csapatodról. Most regenerálódnunk, aztán mehetünk készülni a következő meccsre, ami egy nagy meccs lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!