Mason friss és készen áll a folytatásra

A Manchester United középpályása, Mason Mount felfrissült, feltöltődött és készen áll a szezonkezdetre.


A 25 éves játékos egy exkluzív interjúban nyilatkozott a klubmédiának Los Angelesben.

 

A Vörös Ördögöknél eltöltött első idény után Mount a következő szezonra készül az Egyesült Államokban, ahol kiválóan érzi magát, továbbá élvezi a helyi törzsszurkolók támogatását.

 

"Mindig jó kiutazni ide, mindig jó látni a rajongókat, akik kijönnek és támogatnak minket itt, mert ritkán találkoznak velünk" – mondta Mount.
"Tehát mindenképp a kötelességünknek érzem, hogy időt fordítsunk rájuk, és adjunk néhány autogramot. Szóval igen, eddig zseniális volt."

 

Mount első idényét sérülés hátráltatta, ugyanakkor a szezon végén visszatérve már a pályán volt, amikor májusban megnyertük az FA-kupát a Wembleyben.

 

 

Sok csapattársával ellentétben Mason nem vett részt válogatott tornán a nyáron, így lehetősége volt pihenni és feltöltődni.

"Néhány hetet töltöttem a családdal, csak pihentem és egy kis szünetet tartottam, azt követően viszont folytattam, edzettem, próbáltam aktív maradni" – tette hozzá.

 

"Nyilvánvalóan nem vehetsz ki túl sok szabadságot, mert fel kell készülnöd a szezonra, és a legjobb formádat kell nyújtanod már a felkészülésben is. Szóval úgy éreztem, hogy ez tökéletes nyári szünet volt számomra."

 

Az amerikai túra három meccsén kívül a United keményen dolgozik a kaliforniai UCLA világszínvonalú létesítményében, ahol tökéletes az időjárás és kevés a zavaró tényező.

Mount úgy érzi, hogy a Los Angelesben való tartózkodás előnyei egyértelműek egy újabb zsúfolt szezon előtt, ahol ismét négy fronton fogunk harcolni.

 

"Ez egy nagyon fontos időszak a csapat számára, hogy beletegyük a munkát, és gyakoroljuk azokat a játékelemeket, amivel a szezon során próbálkozni fogunk. Általában nincs sok időnk felkészülni a meccsekre az idény során. Ez még kevesebb tud lenni, ha például heti két meccsünk van."

 

"Tehát most van egy hosszabb időnk, amikor intenzíven együtt dolgozhatunk, és építhetünk valamit. Ezzel foglalkoztunk az elmúlt két hétben, azt követően természetesen megérkeztünk az amerikai túrára. Tehát fel akarunk pörögni, nagyon jól érzem magam a csapatban, és nagyon jó a hangulat. Szóval igen, készen állunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!