Lindelöf már teljes értékű edzésmunkát végez

Victor Lindelöf vasárnap újra teljes értékű edzésmunkát végzett, miután kihagyta a Manchester United felkészülési szezonjának első mérkőzéseit.


A svéd válogatott játékos is azok között volt, akik kihagyták a Rosenberg elleni első mérkőzést, mivel a nyári szünet után a megfelelő kondíció visszaszerzésén dolgoztak.

 

Ezt követően kihagyta a Rangers elleni edinburgh-i mérkőzést is, és bár jól halad a felépülés útján, a szombati, Arsenal elleni mérkőzésre még nem állt készen Los Angelesben.

 

Victor azonban - aki a SoFi Stadionban a kispadról nézte végig a mérkőzést - a legutóbbi edzésen már újra teljes értékű edzésmunkát végzett a csapat többi tagjával.

 

 

A 30 éves játékos az elmúlt idényben 28 alkalommal lépett pályára, és a Wembleyben a záró szakaszban tért vissza sérüléséből, hogy segítsen biztosítani a Manchester City elleni FA-kupa-győzelmet.

 

A hét elején Lindelöf kifejtette véleményét a túra pozitív hatásairól.

 

"Nos, ez szuperfontos" - mondta. "Nyilvánvalóan először is a kondíció megszerzése, hogy készen álljunk a meccsekre, és aztán a csapat felépítése és a részletek kidolgozása."

"Az előszezon nagyon-nagyon fontos számunkra."

 

Lindelöf reméli, hogy San Diegóban - amikor a United a Real Betis ellen játszik - már harcba szállhat.

 

A Manuel Pellegrini csapata elleni találkozó magyar idő szerint csütörtökön 04:00 órakor kezdődik.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!