San Diego tökéletes felkészülést kínál

Erik ten Hag szerint az "erős" Real Betis elleni San Diegó-i barátságos mérkőzésünk tökéletes felkészülés a 2024-es Community Shieldre.


A Premier League-szezon kezdete előtt a United utolsó összecsapása a manchesteri derbi lesz a Wembleyben augusztus 10-én, szombaton.


Előtte még ott van a 2024-es amerikai felkészülési túra, ahol a Vörös Ördögök az Arsenal és a Liverpool elleni találkozók között a Betis ellen lépnek pályára.


A nyugati partra utazó csapatot a szerda délutáni indulás előtt nevezik meg, de Ten Hag megígérte, hogy az első csapat felnőtt játékosai is rendelkezésre állnak majd, és erős csapatot fog pályára küldeni.

 

"A Betis egy nagyszerű ellenfél. Mindig magas szinten játszanak a La Ligában" - mondta Ten Hag. "Két évvel ezelőtt az Európa-ligában találkoztunk velük, és tudjuk, mire számíthatunk a menedzserüktől. Jó játékosaik vannak, de mi is egy erős csapatot fogunk ott kiállítani. Felnőtt csapatbéli játékosokat fogunk felsorakoztatni, hogy erős csapatunk legyen arra a mérkőzésre."

 

A Rosenborg elleni kései, norvégiai vereség után a United sokkal jobb volt, amikor a hétvégén 2-0-ra legyőzte a Rangerst az edinburgh-i Murrayfield Stadionban.

 

Ten Hag három győzelmet céloz meg az Egyesült Államokban, hogy a lehető legjobb formában menjünk a találkozóra Pep Guardiola csapatával szemben.


"Fel kell vinnünk a győztes mentalitást, mert akkor már nem lesz sok időnk a döntő előtt - fel kell készülnünk a Community Shieldre" - tette hozzá. "Szóval versenyképesebbnek kell lennünk abban a szakaszban. Ezt várjuk el minden egyes játékostól, de csapatként is, és addigra fejlődnünk kell."

 

 

A Betis meccs és a többi barátságos mérkőzés a fizikai csúcsforma megszerzéséről is szól, de a San Diegó-i szurkolóknak arra is lehetőségük lehet, hogy megnézzék az új szerzeményt, Leny Yorót, aki szombaton mutatkozott be először vörös mezben.


Yoro lenyűgözte Ten Hagot a 45 perces edinburgh-i fellépése során, és alig várja, hogy kipróbálhassa az Államokban, a helyi közönség előtt.


"Igen, három meccsünk van, három tétmérkőzés-szerű meccs, és a szurkolók ott lesznek, tudom” - mondta. "A csapattal együtt mindent bele fogunk adni, hogy megnyerjük ezeket a meccseket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!