Yoro: A United izgalmas kihívás számomra

A Manchester United újdonsült ifjú védője bevallotta: alig várja, hogy kipróbálhassa magát a Premier League-ben.


A tinédzser a múlt héten igazolt a Lille OSC csapatától a rekordbajnok Manchester Unitedhez, és rögtön pályára is lépett a Rangers ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen a skót fővárosban, Edinburgh-ban. Tette mindezt a tőle megszokott higgadtsággal és nyugalommal.

 

A 2024-es amerikai felkészülési túra újabb próbatételek elé állítja majd a fiatal francia játékost, hiszen a következő mérkőzéseket az Arsenal, a Real Betis és a Liverpool ellen vívja majd a csapat. A klubmédiának adott első nagy interjújában elismerte, hogy a Premier League különleges csábítást jelentett számára, mert véleménye szerint ez a legnagyszerűbb bajnokság mind közül.

 

"Igen, számomra ez a világ legerősebb bajnoksága" - nyilatkozta.

 

"Számomra a Premier League-ben teljesedik ki a futball világa, nem beszélve a szurkolókról illetve a játék színvonaláról... A foci szintje őrület, nincs könnyű meccs, és ezért gondolom, hogy a Premier League a legnagyobb a világon."

 

Yoro minden bizonnyal hamarosan ízelítőt kaphat az angol élvonal futballjából az Old Traffordon, hiszen a Vörös Ördögök augusztus 16-án, péntek este kezdik meg a szezonbéli szereplést és fogadják hazai pályán a Fulham csapatát. 

 

Yoro az Álmok Színházában

 

A United mezét és csapatát képviselni számára egy olyan dolog volt, amit nem tudott visszautasítani. Az érzés, hogy a klub szenvedélyes és fantasztikus szurkolói előtt játsszon, számára felbecsülhetetlen értéket jelent.

 

"Őrület" - lelkendezett. "Ez a hely a futball történelmének egy része, és őszintén szólva nagyon izgatott vagyok, hogy az Old Traffordon játszhatok. Szóval igen, ez hihetetlen. Már elképzeltem magam a pályán, amikor az először beléptem a stadionba. A családommal voltunk ott, és lenyűgözött! Rengeteg fotót csináltunk!"

 

"Tudod, ez a világ egyik legcsodálatosabb stadionja."

 

"Őszintén szólva, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nagyon boldog vagyok, hogy ebben a csapatban játszhatok, és nagyon izgatott vagyok, hogy hamarosan találkozhatunk majd az Old Traffordon!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!