Ten Hag reakciója a Rangers legyőzésére

Erik ten Hag elégedetten azt mondta, hogy a Manchester United 2-0-s győzelmét a Rangers ellen Edinburgh-ban élvezetesnek találta.


Amad és Joe Hugill első-, illetve második félidőben szerzett góljaival a Vörös Ördögök megszerezték első nyári győzelmüket a Murrayfield-en szombaton.


A menedzser a hétfői, Rosenborg elleni vereség alkalmával mutatott játékot színvonal alattinak nevezte, de azzal már elégedettebb volt, ahogyan játékosai a skót Premiershipben szereplő együttes ellen teljesítettek.

 

A SZEZON ELŐTTI TELJESÍTMÉNY MÉG FONTOSABB
"Az előszezon a barátságos mérkőzésekről szól, és én minden meccset meg akarok nyerni, ezért nagyon csalódott voltam hétfőn, de különösen a teljesítmény miatt. Ez még fontosabb az előszezonban - a teljesítmény. Fejlődni akarsz, és ez az, amit ma láttunk a hétfőihez képest, ami alacsony színvonalú volt. Ma sokkal jobb volt, különösen az agresszivitás tekintetében. Sokkal inkább mi irányítottunk, és ez egy igazi csapatmunka volt mindkét félidőben, szóval igen, élvezetes volt nézni."


EZ AMAD ÉVE KELL, HOGY LEGYEN
"Másképp kell Amadra tekintenünk. Természetesen még mindig fiatal, de már nem tapasztalatlan. Az elmúlt szezonban voltak rossz időszakai, súlyos sérülésekkel. Előtte a bajnokságban szerepelt, és remek szezonja volt. A tavalyi szezon végén nagyon jó időszakot töltött az első csapatunkban, és jó meccseket játszott. Most, az idei szezon kell legyen az áttörés számára. Nagyszerű, hogy így kezdett. Hétfőn nem játszhatott, de ma már igen, és nagyon jól."

 

 

ELÉGEDETT A FIATAL JÁTÉKOSOKKAL

"Joe Hugill más, ő egy olyan játékos, egy fiatal játékos, akitől ma sokkal többet kaptunk a pályán. Azt kell mondanom, hogy mindkettő vegyes csapat volt, élvezetes volt nézni, nagyon elégedett vagyok, természetesen elégedett vagyok néhány fiatal játékos teljesítményével."

 

AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAKBAN
"Nagyon jó, hogy mi is az élen járunk, nagyon proaktívak vagyunk, a vezetőség nagyszerű munkát végez ebben a pillanatban, és szerintem mi is így akarunk tenni. Nagyon ambiciózusak vagyunk, és az élvonalban kell lennünk, és készen kell állnunk a szezonra. Minél hamarabb megszerzed a játékosokat, annál hamarabb tudsz dolgozni a csapatodon."

 

KEMÉNY MUNKA AZ ÁGYÚSOK ELLENI TESZT ELŐTT
"Először is egy nagyon jó edzéshetet kell csinálnunk - egy kemény edzéshetet. Természetesen ott van az utazás LA-be [Los Angeles], ami egy napot vesz igénybe, aztán pedig akklimatizálódnunk kell az új időzónához is. De igen, aztán játszunk az Arsenal ellen, egy újabb lépés, de előtte nagyon keményen kell dolgoznunk a kondíciónkért, a játékmodellünkön, szóval sok dolgunk van."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!