Yoro: Hihetetlen volt

Leny Yoro ugyan az első perceit játszotta a szombat délutáni Rangers elleni felkészülési mérkőzésen, de alig várja már a folytatást.


Mivel csak csütörtök este jelentették be a Vörös Ördögök legújabb szerzeményét, ezért bátran kijelentető, hogy az utóbbi néhány nap a 18 éves védő számára igen mozgalmasra sikerült.

 

Frissen érkezve az új otthonát, az Old Traffordot és Carringtont megismervén rögtön a Murrayfield felé vette az irányt, ahol Erik ten Hag egyenesen a kezdő tizenegybe jelölte. Stabil teljesítményt hozott az első félidőben, majd a mester a teljes pályán lévő csapatot rotálva cserélte le őt a félidőben.

 

A meccs után Yorot kérdezték a tapasztalatairól, akit nagyon magával ragadott az első meccs hangulata, de főként a hihetetlen szurkolóink miatt volt izgatott. 


A MUTV-nek nyilatkozva a következőket mondta: "A szurkolók mindenhol ott vannak. Nagyon szeretnek bennünket. Természetesen miattam is kint voltak, szóval ez nagyon fontos volt számomra."

"Szóval, köszönöm a rajongóknak. Remélem hamarosan találkozunk az Old Traffordon."

 

A nemrég még a Lille-ben játszó futballista nem jött zavarba, ha nála volt a labda. A kis területen és a tért átölelő indítások esetében is jó döntéseket hozott.

A közte és Jonny Evans között kialakult félreértés – a csekély ismeretség számlájára írva – rövid ideig aggodalomra adott okot, mivel az ellenfél lecsapott egy röviden passzolt labdára, de Yoro remekül zárt vissza és tisztázott, megakadályozta az ellenfél gólszerzési lehetőségét.

 

"Számomra ez hihetetlen volt" – nyilatkozott a védő a Unitednál töltött első perceiről. "Jó mérkőzés volt a csapat részéről is. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, és remélem, hogy így folytatjuk."

 

Yoro a Rangers elleni meccsen

 

A United újonca nem csak a saját teljesítményéről beszélt, de köszönetet mondott a körülötte lévőknek is a skót fővárosban lejátszott első mérkőzését követően.

Azt mondta: "Sokat segítettek a csapattársak, a személyzet, mindent megtettek azért, hogy otthon érezzem magam. A pályán együtt vagyunk, szóval számomra ez nagyon jó."

 

Yoro az első United-percekkel a zsákban arra fókuszál, hogy mi lesz a soron következő feladat.

Várhatóan ő is utazik a csapattal az Egyesült Államokba a jövő héten, ahol az Arsenallal, a Real Betisszel és a Liverpoollal mérkőzünk meg. A fiatal francia máris tisztában van a kihívás súlyával és jelentőségével.

 

"Három meccsünk van, versenyszerű meccseink” – mondta. "Tudom, hogy a szurkolók ott lesznek. A csapattal pedig mindent beleadunk, hogy megnyerjük ezeket a meccseket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!