Hivatalos: Yoro érkezett a Lille-től

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Leny Yoro csatlakozott a klubhoz. A francia védő 2029 júniusáig szóló szerződést írt alá, amely további egy évvel meghosszabbítható.


Yoro, mindössze 18 évesen már 60 első csapatbeli mérkőzésen lépett pályára a Lille OSC színeiben. Az elmúlt szezonban bekerült a Ligue 1 szezon csapatába, miután segített klubjának a negyedik helyen végezni a bajnokságban.

 

Leny Yoro így nyilatkozott: "Egy olyan klubhoz szerződni, mint a Manchester United, ilyen korán, a pályafutásom elején, hihetetlen megtiszteltetés."

 

"A klubbal folytatott első beszélgetéseim óta világos tervet vázoltak fel arra vonatkozóan, hogyan fejlődhetek Manchesterben, ennek az izgalmas projektnek a részeként, és nagy figyelmet fordítottak rám és a családomra."

 

"Ismerem a Manchester United fiatal játékosainak történetét, és úgy érzem, hogy ez lehet a tökéletes hely arra, hogy az új csapattársaimmal együtt elérjem a bennem rejlő lehetőségeket és megvalósítsam az ambícióimat. Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát."

 

Dan Ashworth, a Manchester United sportigazgatója így nyilatkozott: "Leny a világ labdarúgásának egyik legizgalmasabb fiatal védője, minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy kiemelkedő középhátvéddé váljon. Miután ilyen kiválóan kezdte pályafutását, örömmel támogatjuk őt abban, hogy itt, a Manchester Unitednél kiaknázza a benne rejlő hatalmas potenciált."

 

"Ez a klub fantasztikus eredményeket ért el a fiatal játékosok fejlesztésében, akár saját nevelésű, akár máshonnan hozott játékosokról van szó, és megadja nekik a szükséges útmutatást, időt és türelmet, hogy fejlődjenek és kivirágozzanak. Erik ten Hag és a kiváló stábunk alatt biztosítani fogjuk, hogy Leny tökéletes platformot kapjon ahhoz, hogy elérje azokat a sikereket, amelyekre a klub minden tagja törekszik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!