Ten Hag: Sanchoval vonalat húztunk és továbbléptünk

Erik ten Hag elmondása szerint "vonalat húztak" félreértéseik tekintetében Jadon Sanchoval, miután a Manchester United szélsője újra vissza tért a felnőtt csapat edzéseire.


A 24 éves angol válogatott játékos júliusban első alkalommal használhatta a klub edzőkomplexumának felnőtt csapat által használt létesítményeit azt követően, hogy 2023 szeptemberében egy Arsenal elleni idegenbeli vereséget követően Ten Hag kirakta keretéből.

 

Sancho ezt követően januárban a Borussia Dortmundhoz igazolt kölcsönben és minden sorozatot figyelembe véve 21 mérkőzésen képviselte őket - köztük a Bajnokok Ligája döntőjében is.

 

Július második hetében aztán visszatért a Manchester Unitedhez és pozitív hangvételű egyeztetést folytatott Erik ten Haggal, amelyet követően csatlakozott társaihoz az edzésmunkában.

 

"Igen, mint mondtuk, vonalat húztunk a történtek kapcsán" - mondta Ten Hag azzal a témával kapcsolatban, hogy Sanchonak van-e jövője az Old Traffordon.

 

"A Manchester Unitednek szüksége van jó játékosokra, Jadon pedig jó játékos. Vonalat húztunk és továbbléptünk."

 

Amikor arról érdeklődtek nála, hogy Sancho újbóli edzésbe állása egy új kezdetet is jelenthet-e a szélső számára, Ten Hag ismét kihangsúlyozta:

"Vonalat húztunk és továbbléptünk."

 

Sancho a tegnapi, Rosenborg elleni első felkészülési szezonbeli mérkőzésre nem utazott el a csapattal, miután a társakhoz képest csak később kezdte meg az erőnléti felkészülését.

 

Szerződése 2026 nyaráig szól az Old Traffordon, de a United opcióval rendelkezik arra, hogy azt egy évvel meghosszabbítsa.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!