Hivatalos: Zirkzee a United első nyári igazolása

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Joshua Zirkzee csatlakozik a Vörös Ördögökhöz.


A holland csatár 2029 júniusáig szóló szerződést írt alá a klubbal, a kontraktus pedig további 1 évvel meghosszabbítható. Zirkzee-t a 2023/24-es szezonban a Serie A legjobb U23-as játékosának választották és a Bologna FC góllövő listájának az élén végzett.

 

A 23 esztendős játékos korábban 6 trófeát nyert a Bayern München csapatával. 

 

A szerződés aláírását követően Zirkzee így nyilatkozott:

"Tudom, hogy mennyire izgalmas lesz itt a jövő és alig várom, hogy kivehessem a részem a Manchester United sikereinek eléréséből. Olyan játékos vagyok, aki mindig is mindent a győzelemnek szentelt és készen állok erre a kihívásra. Készen állok arra, hogy szintet lépjek a karrieremben és még több trófeát nyerjek."

 

"Kiváltság egy ilyen ikonikus klubhoz csatlakozni. Most még egy rövid szüntet kell tartanom a válogatottbeli kötelezettségeimet követően, de készen fogok állni a visszatérésre és arra, hogy hatást gyakoroljak a csapatra."


 

Dan Ashworth, a Manchester United sportigazgatója is kommentálta első nyári szerzeményük bejelentését:

"A nyár egyik legfontosabb célja volt egy csatár igazolása, aki tovább erősíti az így is erős támadó szekcióját a csapatnak. Nagyon örülünk, hogy sikerült egy Joshua kaliberű játékost szerződtetnünk az átigazolási időszak ilyen korai szakaszában."

 

"Joshua egy kiemelkedő tehetség, aki készen áll arra, hogy a Manchester Unitedben érvényesüljön. Képessége és vágya, hogy világklasszis játékossá váljon azt jelenti, hogy nagyszerű kiegészítője lesz annak a csapatnak amelyet az előttünk álló izgalmas szezonra és az azt követő évekre építünk."

 

"Már eddigi pályafutása során is jelentős eredményeket ért el, mi pedig Erik ten Hag és stábja segítségével biztosítjuk számára a megfelelő platformot, hogy képes legyen elérni a következő szintet. Alig várjuk, hogy a következő évek során az Old Traffordon láthassuk fejlődését."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!