Hivatalos: Van de Beek a La Ligába igazolt

Donny van de Beek a La Ligában szereplő Gironához igazolt.


A középpályás megköszönte a Vörös Ördögök szurkolóinak a támogatást az Old Traffordon töltött idő alatt, amely akkor kezdődött, amikor 2020-ban az Ajaxtól megérkezett.

 

Debütálásakor, a Crystal Palace ellen gólt szerzett, és 36 alkalommal lépett pályára első szezonjában. Összesen 62 alkalommal szerepelt a klub színeiben, 2021-ben a Watford elleni idegenbeli meccsen is betalált, de két időszakot is kölcsönben töltött.

 

 

A 2022-es téli átigazolási időszakban rövidtávra az Evertonhoz került, az Arsenal elleni Premier League-meccsen pedig a hálóba is talált. Visszatérésekor, egy évvel később, a Bournemouth ellen elszenvedett térdsérülése borzalmasan szerencsétlenül alakult, és megszakította a szezonját.

 

Tavaly januárban ideiglenesen a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurthoz került, de most egy másik európai top-bajnokságba készül. A Girona a Bajnokok Ligájában indul, miután a La Ligában a kiváló, harmadik helyen végzett.

 

Az Instagramon posztolva Donny ezt az üzenetet küldte:

"Kedves Manchester United család, a mai egy emlékezetes nap, mivel a klubnál töltött kalandom véget ér."

"Szeretném megköszönni mindannyiótoknak a támogatást az évek során. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztünk a Manchester Unitedhez, rendkívül szívélyesen fogadtatok minket, és ezért hálásak vagyunk."

"Köszönjük mindenkinek a klubnál, hogy otthon éreztük magunkat. Külön köszönet a szurkolóknak, akik felejthetetlenné tették ezeket az éveket."

"A futball mellett a két gyermekünk itt történő születése biztosítja, hogy Manchester mindig különleges helyet foglaljon el a szívünkben.

"Sok szerencsét mindenkinek, még találkozunk."

 

A Unitednél mindenki sok szerencsét kíván Donnynak pályafutása következő fejezetéhez.

 

Hamarosan visszatér Angliába, mivel a Girona a következő hónapban a Newcastle United és a Bournemouth ellen játszik felkészülési mérkőzéseket.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!