Ten Hag izgatott a carringtoni fejlesztés miatt

Erik ten Hag úgy véli, hogy a Manchester United rendelkezik a sikerhez szükséges professzionális edzéslehetőségekkel, miközben Carrington épp egy 50 millió fontos felújításon esik át.


A múlt hónapban kezdődtek meg a munkálatok a 2000-ben megnyitott komplexumban, ahol egy nagy teljesítményű, támogató környezetet hoznak létre a játékosok és a személyzet számára.

 

A helyszínen ideiglenes átalakításokat végeztek, biztosítva, hogy a játékosok és a személyzet továbbra is megfelelően tudjon teljesíteni ebben a szezonban.

 

Hétfőn volt az első nap, amikor a férfi csapat visszatért, és bár Ten Hag lelkesedik az épülő, világszínvonalú bázisért, nagyra értékeli az ideiglenes átalakítást is, amely biztosítja, hogy Carrington rövid távon is működőképes legyen.

 

 

"A futballban mindig a következő meccs a legfontosabb, és így a következő szezon mindig a legfontosabb szezon" - mondta a menedzser egy exkluzív interjúban. "Tényleg van mire várnunk, hogy itt felépüljön, és ez lesz a legjobb edzőkomplexum az angol futballban, de a legfontosabb a jelen. Nagyszerű munkát végeztek itt, hogy ez működjön, hogy ez a létesítmény professzionálisan működjön, így professzionális környezetben tudunk dolgozni. Négy héttel ezelőtt itt még kaotikus volt a helyzet, most pedig már profi módon van berendezve."

 

"Kompakt edzőpályánk van, minden a közelben van, jó körülmények között, megfelelő színvonalon."

 

Carrington átalakítása egyike a Sir Jim Ratcliffe társtulajdonos által végrehajtott számos változtatásnak, és a 2024/25-ös szezonnal egy új korszak kezdődik a klubnál.

 

Ten Hag a múlt héten aláírt szerződéshosszabbítása után örömmel fogadta a felfordulást, és azt mondja, izgalmas jövő áll előtte.

 

"Nem lehet nem pozitívan állni a dologhoz. Nagyon izgalmas" - tette hozzá. "Már most érezni a hangulatot ebben az új létesítményben, ebben az új épületben. Ez a mi otthonunk, és most már ebben kell dolgoznunk."


"Előre tekintünk, és ahogy mondtam, ez izgalmas. Minden új, és ez új dinamikát is ad."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!