Vivell lett a klub ideiglenes átigazolási igazgatója

Ideiglenes kinevezéssel Christopher Vivell lett a Manchester United globális tehetségkutatásért felelős igazgatója.


Pár nappal ezelőtt a The Athletic nyomán már hírt adtunk arról, hogy Vivell kezdetben rövid távra, az idei nyári átigazolási időszakra érkezhet az Old Traffordra segíteni a manchesteriek munkáját. Ennek során majd a Vörös Ördögök újonnan kinevezett sportigazgatójának, Dan Ashworth-nek tartozik jelentési kötelezettséggel.

 

Vivell hivatalosan július 4-én kezdte meg munkáját, szakértelmével pedig segíteni fog a Unitednek a tehetségek felkutatásában és az erősítések területén.

 

Bár Vivell kinevezése ideiglenes jellegű, fennáll annak is a lehetősége, hogy később véglegesen a klub alkalmazottjává válik.

 

 

Vivell videóelemzőként és megfigyelőként dolgozott a német Hoffenheimnél mielőtt az RB Leipzighez igazolt, először vezető megfigyelőnek, majd később technikai igazgatóként segített a Bundesliga klub keretének kialakításában.

 

2022 decemberében a Chelsea-nél is technikai igazgatóként vállalt állást, mielőtt a következő év júliusában elhagyta a Stamford Bridge-et.

 

Vivell szerepköréhez fog tartozni Manchesterben, hogy a lehető legtehetségesebb és a játékfilozófiához illeszkedő játékosokat ajánlja a klub figyelmébe a felnőtt csapat megerősítésére, emellett pedig olyan csiszolatlan gyémántokat is felfedezzen, akik a klub hosszú távú stratégiájába illeszkedhetnek.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!