Shaw reméli, a nagy dolgok még csak most következnek

Luke Shaw reméli, hogy a legjobb dolgok még hátravannak a Manchester Unitednél, a balhátvéd 10 éve csatlakozott a Vörös Ördögökhöz.


Shaw, aki jelenleg az angol válogatottal az Európa-bajnokságon szerepel, 2014. június 27-én írt alá, és csatlakozott hozzánk a Southamptontól.

 

A balhátvéd azóta 275 United-meccsen lépett pályára, négy gólt szerzett, és mind a klub, mind hazája válogatottjában alapemberré vált. Részt vett a 2016/17-es sikeres Európa-liga-menetelésben, valamint a Ligakupa és az FA-kupa diadalokban Erik ten Hag irányítása alatt.

 

Bármennyire is különlegesnek érzi magát a 28 éves játékos e mérföldkő teljesítése után, elmondása szerint még mindig nem érte el azt, amit eredetileg kitűzött magának, amikor tinédzserként megérkezett.

 

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig itt maradok" - mondta Shaw az év elején, az Eb előtt készült interjúban. "De tudod, számomra nagyon különleges egy ilyen klubnál lenni: számomra ez a világ legjobb és legnagyobb klubja. Az, hogy közel 10 évig itt lehetek, természetesen nagyon különleges érzés, de még nem értem el azt, amit kitűztem magam elé."

 

"Még mindig nagyon nagy ambícióim vannak azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék itt elérni, és természetesen ez a Premier League és a Bajnokok Ligája megnyerése. Ezzel még tartozom magamnak, úgyhogy még mindig törekednem kell arra, hogy elérjem ezeket az célokat."

 

 

Ha a Unitednél töltött időszakának csúcspontjai kerülnek szóba, akkor a 2014 szeptemberi, West Ham United elleni debütálása az Old Traffordon a legszebb emlékek közé tartozik.

 

Leghosszabb ideje szolgáló játékosunk figyelme azonban már az előttünk álló feladatokra összpontosul, mivel a Vörös Ördögök már a 2024/25-ös szezonra várnak.

 

"Rengeteg [kiemelkedő pillanat] volt" - tette hozzá. "Különleges volt a debütálásom. Tudod, debütálni ebben a klubban nagyon különleges érzés."

 

"Ahogy mondtam, nem akarok túl sokat gondolkodni a legszebb pillanatokon. Azt hiszem, inkább előre akarok tekinteni arra, ami még jön, és amit még el akarok érni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!