Scholes: Mainoo segítheti az angol középpályát

Paul Scholes támogatja a Manchester United tinédzserét, Kobbie Mainoo-t, szerinte javítaná Anglia középpályás játékát az Európa-bajnokságon.


A Háromoroszlánosok ma este térnek vissza a pályára abban a tudatban, hogy tegnap este biztossá vált helyük a kieséses szakaszban, mivel a többi csoportban elért eredmények azt jelentik, hogy legalább a legjobb harmadik helyezettek egyikeként kvalifikálják magukat a legjobb 16 közé.

 

Gareth Southgate már utalt arra, hogy az angol válogatott a szlovénok elleni kölni összecsapásra felfrissítheti a középpályát.

 

Scholes úgy véli, hogy Mainoo lenne a tökéletes jelölt arra, hogy segítsen Angliának megoldani a problémákat, és azt szeretné, hogy kezdőként lépjen pályára.

 

"Nyilvánvalóan azt mondtam, hogy szeretném, ha Mainoo a középpályára kerülne" - mondta Scholes.

 

"Szerintem ő Declan Rice-szal együtt valószínűleg Anglia legjobb középpályása. Az, hogy egy jobbhátvéd [Alexander-Arnold] játszik ott a helyeden, és te középső középpályásként nem férsz be, azt nehéz lesz elviselni."

 

"Kobbie Mainoo-t ebben az angol válogatottban látom, ebben az angol csapatban a következő legalább 10 évben."

 

"Ő minőséget fog hozni a középpályára, ami eddig nagyon hiányzott. Ismeri a pozíciót, játszott már ezen a poszton."

 

"Segíteni fogja Declan Rice-t. Segíteni fogja Jude Bellinghamet, és talán össze tudja kötni az egészet."

 

 

Kobbie eddig mindössze nyolc perc játékidőt gyűjtött össze a kontinenstornán, amikor június 16-án, a Háromoroszlánosok Szerbia elleni 1-0-s győzelme alkalmával csereként lépett pályára.

 

A Unitedben játszó csapattársa, Luke Shaw továbbra is közeledik a visszatéréshez, és tegnap a képen látható volt, amint részt vett a csapat edzésén az angolok blankenhaini bázisán.

 

A 28 éves játékos vádliproblémák miatt kihagyta a 2023/24-es szezon végét, de reméli, hogy hamarosan bevethető lesz Southgate csapatában.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!