Shaw kihagyja a dánok elleni mérkőzést

Gareth Southgate kizárta Luke Shaw részvételét az angolok csütörtöki, Dánia elleni Európa-bajnoki találkozóján.


Shaw kihagyta a Háromoroszlánosok Szerbia elleni tornanyitányát, mivel folytatja felépülését izomsérüléséből, amely miatt február 18. óta nem léphetett pályára.

 

Jude Bellingham szerezte a mérkőzés egyetlen gólját Gelsenkirchenben, amivel a 2020-as döntősök a C csoport élére álltak.

 

Luke - aki 31 alkalommal lépett pályára hazája színeiben, és ezeken három gólt szerzett - az egyetlen tényleges balhátvéd a 26 fős keretben, és reméli, hogy a következő hetekben valamikor bevethető lesz.

 

 

A 28 éves játékos szakaszosan edzett a csapat többi tagjával, miközben folytatja egyéni programját, és Southgate hozzátette, hogy a várakozásoknak megfelelően halad.

 

"Luke holnap nem lesz bevethető" - mondta Southgate szerda este. "Valójában ott tart, ahol eredetileg gondoltuk, hogy tartani fog."

 

"Pár napja azt reméltük, hogy egy kicsit felgyorsítjuk ezt, de még egy kicsit több munkára van szüksége. Ma nem a keret többi tagjával edzett, mert vannak napok, amikor többet kell dolgoznia, mint a többieknek, és vannak napok, amikor regenerálódnia kell, miközben a többiek nyomják."

 

"Továbbra is a többiekkel együtt van, de a saját programja szerint is dolgozik."

 

Kobbie Mainoo a másik Vörös Ördög az angol válogatottban, a 19 éves játékos a szerbiai mérkőzés záró szakaszában csereként mutatkozott be.

 

Christian Eriksen és Rasmus Hojlund ismét kezdhet Dánia színeiben, előbbi pedig megduplázná a tornán szerzett góljainak számát, miután a vasárnapi, Szlovénia elleni 1-1-es döntetlen alkalmával is betalált.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!