Nyitó ajánlatot tett a United Branthwaite-ért

A Manchester United megtette első, 35 millió fontos ajánlatát az Everton védőjéért, Jarrad Branthwaite-ért.


A 21 éves angol játékosért felajánlott összeget elfogadhatatlannak tartják az Evertonnál és várhatóan visszautasítják azt.

 

Branthwaite vált a United egyik legfőbb nyári célpontjává az átigazolási időszak hivatalos kezdetét megelőzően.

 

Úgy tudni, hogy az Evertonnál szeretnének a lehető legnagyobb összeget elkérni az válogatott bekkért, miután meg kell felelniük a Premier League profitabilitási és fenntarthatósági szabályzatának (PSR).

 

 

A Branthwaite-ért tett ajánlat a United első meghatározó momentuma volt az idei átigazolási időszakban, mióta kedden megerősítették, hogy Erik ten Hag marad a csapat menedzsere a következő szezonra is.

 

A liverpooli alakulatnál úgy tartják, hogy Branthwaite, aki csak az utolsó pillanatban maradt ki a Háromoroszlánosok Európa-bajnokságra készülő keretéből, ugyanabba a kategóriába tartozik, mint Harry Maguire, Wesley Fofana és Josko Gvardiol, akik az elmúlt nyarak során mind 75 millió font feletti összegért váltottak klubot.

 

A Vörös Ördögöknél mindenképpen prioritást élvez egy középhátvéd nyári szerződétetése azt követően, hogy Raphael Varane szerződése lejártával távozik a klubtól, Jonny Evans jövője pedig egyelőre még bizonytalan.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!