Heaton csatlakozik az angol kerethez

Megerősítették, hogy a Manchester United játékosa, Tom Heaton edzőkapusként csatlakozik az angol válogatotthoz.


A 38 éves játékos a torna idejére Németországba utazik majd, hogy Jordan Pickford, Aaron Ramsdale és a korábbi Vörös Ördög, Dean Henderson segítségére legyen.

 

A tapasztalt hálóőr, Heaton, korábban háromszor volt angol válogatott, és a nyáron a jelenlegi csapatot segíti majd a felkészülésben.

 

Tom csatlakozik a Háromoroszlánosok csapatához, amelyben két United-csapattársa is szerepel Luke Shaw és Kobbie Mainoo személyében, és a csoportkörben Szerbia, Dánia és Szlovénia elleni mérkőzések következnek.

 

Gareth Southgate a hírt bejelentő nyilatkozatában így fogalmazott: "Nagyon örülök, hogy Tom beleegyezett, hogy csatlakozik hozzánk Németországban."

 

"A tapasztalat azt mutatja, hogy egy torna nagy igénybevételt jelenthet a kapusaink csapatának, amelyet Martyn Margetson vezet."

 

"Tom felbecsülhetetlen szerepet fog játszani az edzőpályán, támogatva Jordant, Aaront és Deant. A pályán kívül, mint olyan ember, akit mindannyian jól ismerünk, hozzá fog járulni ahhoz a pozitív környezethez, amelyet mindig is igyekeztünk megteremteni."

 

"Hálásak vagyunk a Manchester Unitednek a támogatásáért, hogy ezt lehetővé tették."

 

 

A hírre reagálva Heaton azt mondta: "Gareth felkért, hogy csatlakozzam a csapathoz."

 

"Büszke vagyok arra, hogy elhívtak egy nagy tornára, hogy segítsek, amiben csak tudok, és átadjam a tapasztalataimat. Nagyszerű csapatunk van, izgatott vagyok, és alig várom, hogy csatlakozzam a csapathoz."

 

Tommal továbbra is nyitva állnak a tárgyalások egy esetleges új szerződésről a Unitednél.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!