Ten Hag Sanchoról és Wilcox-ról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag dicsérte Jadon Sancho legutóbbi teljesítményét a Borussia Dortmundnál.


A 24 éves játékos januárban ideiglenesen csatlakozott a Bundesliga óriáshoz, és azóta nagy szerepet vállalt a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutásban, valamint szerda este, a Paris Saint-Germain ellen 1-0-ra megnyert első mérkőzésen.

 

Eddig összesen öt gólt szerzett, Eriket pedig a Crystal Palace elleni Premier League-meccsünk előzetese kapcsán kérdezték Jadon legutóbbi formájáról.

 

SANCHO FORMÁJA

"Mondjuk azt, hogy szerdán nagyon jól játszott, és erről már sokat beszéltem, ő egy nagyon jó játékos. Megmutatta, hogy miért vette meg őt a Manchester United, és megmutatta, hogy nagy értéket képvisel a Manchester United számára, ami jó. Örülök Jadonnak, és elégedett vagyok a szerdai teljesítményével. Meglátjuk, mi fog történni a jövőben."

 

SZEZONZÁRÓ TERVEK

"Mindig sok munka van [a nyáron], és ez egy kicsit őrülten hangzik, de ez normális. Ez normális, amikor az ember belemegy egy átigazolási ablakba. A sérüléseknek nagy hatása volt ránk, és tudjuk, hogy mi is alatta vagyunk annak a szintnek, amit elvárunk a Manchester Unitedtől, így fel kell zárkóznunk. Most már az ötödik átigazolási időszakomnál tartok - két ablak, ami rendben volt, és két ablak, amit kihagytunk, így a nyáron újabb fejlesztéseket kell eszközölnünk. Ebben a csapatban is jó alapokkal rendelkezünk, de a sérülések nagy hatással voltak a szezonunkra."

 

 

KAPCSOLAT WILCOX-SZAL

"Nem mondtam, hogy volt lehetőségem [találkozni vele]. Minden nap beszélünk a múlt héttől kezdve. Nagyon rövid idő alatt nagyon intenzív kapcsolatot kell kiépítenünk, és most kidolgozunk egy tervet. Már volt egy tervünk, mielőtt ő jött, de természetesen ehhez igazodnunk kell, és ez időbe telik. Ugyanakkor nincs ennyi időnk."

 

ÁTIGAZOLÁSI ÖTLETEK

"Mindenképpen hatással lesz az európai kvalifikáció a költségvetésre, de biztos vagyok benne, hogy a Manchester United egy nagyon vonzó csapat és egy klub, ahol érdemes játszani. Sok játékos nagyon örülni fog és nagyon boldog lesz, hogy a Manchester Unitedben játszhat, ebben biztos vagyok."

 

A JÁTÉKOSOK ELADÁSÁRÓL

"Ez egy vicc. Amióta itt dolgozom, minden nyáron, minden ablakban 200 játékos iránt érdeklődik a Manchester United! Emellett minden nyáron eladjuk az összes játékost a csapatunkból, ezért olyan címlapokat gyártanak, amelyek nem igazak. Szerintem maradjatok nyugton, és vállaljatok némi felelősséget is, amikor ilyen szalagcímeket csináltok. Keressetek megbízható forrásokat."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!