Ten Hag reakciója a Bournemouth legyőzésére

Erik ten Hag szerint annak ellenére, hogy a Manchester United 3-0-s Bournemouth elleni győzelme elégedettségre adhat okot, a Vörös Ördögöknek "okosabban" kell játszaniuk a jövőbeli mérkőzéseken.


Okosabbnak kell lennünk

"Ez igaz. 3-0 lett a végeredmény, én pedig örülök ennek. Ez eléggé egyértelmű. De ma nem nyújtottuk a legjobb játékunkat. Csapatként okosnak kell lennünk és nagyszerű gólokat szerezni, de néha szerencsések vagyunk. David nagyszerű védéseket mutatott be, de egy kicsit okosabban és csapatként kellett volna játszanunk. A mérkőzés végén két egységre estünk szét, egy támadóra és egy védekezőre."

 

Nagyszerű gólok

"Nagyon tetszettek a United góljai. Nagyon örülök a pontrúgásból elért találatnak, sok energiát fektetünk beléjük. Remek volt Casemiro gólja, de Luke [Shaw] kontrából elért találata pedig fantasztikus. Jó passz adott [Alejandro] Garnacho, de ő [Shaw] dolgozta ki magának a helyzetet az előretörésével. Nagyon dinamikus volt a nagy sebességének köszönhetően, de a többi támadó is jó irányba mozgott, a befejezés pedig gyönyörűre sikeredett. Emellett pedig nagyon szép volt az utolsó gól is. Luke egy remek passzal indított, Bruno remekül helyezkedve jó irányba mozgott, majd lekészített."

 

Donny sérülése

"Nem, ezt még túl korai lenne [megmondani, mennyire súlyos]. 24 órát kell várnunk és azt követően tudjuk a megfelelő diagnózist felállítani. Az orvosi csapatnak el kell végeznie a feladatát, de nem tűnik túl szépnek a dolog."

 

 

Friss hírek Martialról

"Szerintem rendben lesz. Jól lesz. A problémája után is folytatni tudta a mérkőzést, szóval remélem hamar regenerálódik és péntekre már friss lesz [az Everton elleni FA-kupa mérkőzésen]."

 

Shaw remek formában

"Jó erőnléti állapotban van és sok energiát fektetett a fizikális és mentális állapotának fejlesztésébe. Ő egy nagyszerű futballista, kimagasló képességű játékos, aki nagyon jó formának örvend. Remélem, hogy folytatni tudja ezt az utat, mert meg vannak az eredményei. A meccs után azt mondta nekem, hogy kissé betegnek érezte magát, de játszani akart és a pályán lenni."

 

Lendületben maradva

"Mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk. A következő egy kupamérkőzés lesz számunkra, de ott van a bajnokság is. Minden mérkőzést meg akarunk nyerni, ennek pedig egy folyamat részének kell lennie. A folyamatban mindig az a következő lépés, hogy megnyerjük az adott mérkőzést, távolabb nem tekintünk. Erre kell koncentrálnunk, ezt tudjuk, szóval a megfelelő energiára és felkészülésre van szükségünk, amikor pénteken este útjára indítjuk a labdát."

 

Rashford bátorsága

"Szerintem ismételten remek teljesítményt láthattunk [Rashfordtól]. A szezon előtt már ezt megmondtam és ugyanez hangzott el Anthony Martial kapcsán is. Hinni kell a gólban, mert a képességeiknek és a csapatnak köszönhetően mindig tudnak majd helyzeteket kidolgozni, amelyeket ki kell használni. Az első perctől kezdve az utolsóig koncentrálniuk kell, mert a lehetőségük meg fog érkezni, csak élni kell velük." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!