Ten Hag beszélt a csatár kérdésről

A Nottingham Forest ellen 3-0-ra megnyert találkozót követően ismét a csatárkérdésről faggatták Erik ten Hagot.


Több sportcsatorna képviselőjének részéről is felmerült a kérdés, ami egyre aktuálisabb, mivel a téli átigazolási ablak januárban nyílik. 

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Eriket arról is kérdezték, hogy mit gondol arról, hogy a Liverpool megállapodott a PSV-vel Cody Gakpo leigazolásával kapcsolatban.

 

"Nem a többi csapatot nézem, hanem a miénket. Nagyon jól ismerem a csapatom képességeit, bízunk a képességeinkben egyénileg és csapat szinten is és hiszem, hogy versenyképesek vagyunk a legnagyobb riválisainkkal szemben is."

 

Gakpo neve az AMazon Prime Videoval való beszélgetés során is felmerült, ekkor a menedzser megismételte azt is, hogy természetesen szeretne csatárt igazolni a nemrég távozó Cristiano Ronaldo helyére.

 

"Nem beszélek egyedi esetekről" - mondta Ten Hag. "Keresünk támadó játékosokat, elsősorban csatárt, mert jó lenne, ha lenne így, hogy sűrűsödik a program. Nagyjából 3 naponta lesznek meccseink és szeretnénk végig talpon maradni azokban a sorozatokban, amelyekben jelenleg benne vagyunk. Remélem, hogy ez sikerül is egészen a szezon végéig."

 

 

"Tehát szükségünk van megfelelő játékosokra a csapatban, hogy egyensúlyt teremtsünk. Mindig figyeljük a piacon fellelhető lehetőségeket, de meg kell felelni a sportkritériumoknak és persze a pénzügyi kritériumoknak is. Mindent megteszünk, hogy a szükséges játékost megszerezzük."

 

Az elhangzottak ellenére Ten Hag elmondta, hogy a meglévő támadói is képesek arra, hogy a Premier League-ben borsot törjenek az ellenfelek orra alá.

 

"Nagyon jó támadósorunk van. Nem hiszem, hogy lenne olyan hátsó 4-es, vagy 5-ös a bajnokságban, akik szívesen játszanak a támadóink ellen, mert nehéz lekövetni a mozgásukat és technikailag is remekül képzettek, valamint remek csapategységet alkotnak. A mérkőzéseken végig koncentrálnia kell rájuk az ellenfeleknek, mert különben gólokat szereznek."

 

"Jó a csapatunk, de nagyon sok meccsünk lesz és kell a megfelelő mélységű keret, hogy lefedjük a mérkőzéseket és végig frissek tudjunk maradni, ezt figyelembe véve cseréltem ma este is, hogy a játékosok fittek maradjanak."

 

"Szeretnék új játékosokat a csapatomba, de a mostani támadók is kiválóak és remélem egyre többet játszanak majd együtt. Eddig talán ha két meccsen játszottak így együtt és ahogy ez a szám majd emelkedni fog, úgy egyre jobban fognak fejlődni és egyre több lesz a gólunk is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!