Ten Hag elfogadja a United irányításával járó nyomást

Erik ten Hag megérti, hogy a Manchester United kispadján ülni extra figyelmet jelent és több, mint tisztában van annak fontosságával, hogy csapatával harcban legyenek a jövő évi Bajnokok Ligája szereplést érő helyek eléréséhez.


A Vörös Ördögök egyértelműen legfontosabb szezonbeli célja a Premier League top4 helyei egyikének megszerzése, de a bajnokság nagyon várt Boxing Dayen való folytatásakor csak az 5. helyen állnak, mielőtt egy nappal később a Nottingham Forestet fogadnák.

 

A United jelenleg három pontos hátrányban van a 4. helyzett Tottenham Hotspurrel szemben, akikhez képest egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ám rosszabb a gólkülönbségük és a lehető legjobb formájukra lesz szükség az ünnepi időszakban a feljebb kapaszkodáshoz.

 

Ten Hag élvezi, hogy a figyelem mindig a Unitedre irányul, tekintettel a klub méretére és a kaliberére tekintettel.

 

"Tisztában vagyunk vele" - kezdte a menedzser a top négy helyekért folyó versenyfutás fontosságáról.

 

"Kemény a küzdelem, de szerintem hét-nyolc klubot is odavehetünk, akik harcban vannak a legjobb négy hely megszerzéséért."

 

"Azok számára, akik nyomon követik a Premier League küzdelmeit, ez nagyszerű, mert ez izgalmas és mindenkivel meg kell harcolni a pontokért."

 

"Amit én látok, az a folyamat és hogy miként teljesítünk. Eredményeket kell elérnünk és közben a megfelelő fejlődést is bemutatni. Ha ez sikerül, akkor jó esélyünk van odaérni a legjobb négy helyek egyikére."

 

 

Amikor arról érdeklődtek nála, hogy nagyobb nyomást érez-e a BL-indulás kivívásáért folyó harcban, mint a riválisok menedzserei, így felelt:

"Érzem és értem is. De ugyanez vonatkozik a Chelsea és a Newcastle United menedzsereire is."

 

"Ezeknél a kluboknál is rengeteget invesztáltak játékosokba. De az összes klubnál hatalmas nyomás van, mert mindegyik a legjobb négy közé akar jutni. Harcban akarunk lenni emellett a trófeák [Ligakupa, FA-kupa] megszerzéséért is, ez is egyértelmű." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!