Ten Hag reakciója a Cadiz elleni vereségre

Bár Erik ten Hag csalódott a Cadiz elleni 4-2-es vereség miatt, mégis azt mondja, hogy egyáltalán nincs kiakadva az eredmény miatt.


A Vörös Ördögök vereséget szenvedtek az Etadio Nuevo Mirandillában miután mindkét félidőben 2-2 gólt kaptak, bár Ten Hag elsődlegesen inkább arra fókuszált, hogy minél több játékos lehetőséghez jusson.

 

Anthony Martial büntetője és Kobbie Mainoo találata sajnos kevésnek bizonyult, mivel a házigazdák részéről Carlos Garcia, Anthony Lozano, Ruben Sobrino és Tomas Alarcon is eredményesek voltak, így az angol rekordbajnok vereséggel indította téli felkészülését.

 

A mérkőzés után Erik ten Hag csalódottan nyilatkozott.

 

"Egyértelműen csalódott vagyok. Az első 15 percben nagyon bealudtunk, de utána is folytattuk. Fenyegetést jelentettek folyamatosan és olyan, amilyen a második gólnál volt nem történhet meg. Nem volt éber a védelem, de a középpálya is aludt. Ez nem lehetséges és nem elfogadható."

 

 

"Ezt követően kicsit megráztuk magunkat, büntetőt kaptunk. Szerintem jogos volt és a második félidőben is járt volna egy, de az első teljesen jogos volt. Visszajöttünk a meccsbe, de nem sikerült az első félidő végéig egyenlítenünk."

 

A második játékrészben Ten Hag számos fiatal játékost vetett be, közülük pedig Kobbie Mainoo volt a leginkább megnyerő. Beállítása után színt hozott a csapat játékába.

 

Erik ten Hag szerint a fiatal játékosok nagy energiával mennek bele a mérkőzésekbe és sokat tanultak abból a 45 percből, amit most kaptak. 

 

"Energiát adnak, futnak, harcolnak. Talán nem mindig megfelelően szervezetten, tehát hibáznak, de az is tény, hogy ők még nem ezen a szinten játszanak. Jó lecke volt nekik."

 

"Láthatták, hogy az apró hibáknak következményei vannak."

 

Annak ellenére, hogy a holland csalódott volt a végeredmény miatt, azt mondta, hogy levonja a Cadiz ellen látottakból a megfelelő következtetéseket és motivációként fogja felhasználni a spanyol csapat elleni tapasztalatot. 

 

"Amit az első 15 percben csináltunk egyszerűen nem történhet meg. Azok nem mi vagyunk és nem játszhatunk így. Átbeszéljük a látottakat, akár holnap is és meg kell húznunk egy határt a lezáráshoz és tovább kell lépnünk. A jövőben még egy ilyen nem eshet meg velünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!