Ten Hag hiszi, hogy a szerencse megfordulhat

Erik ten Hag hisz abban, hogy hamarosan megfordul a Manchester United szerencséje, és elkezd eredményeket elérni.


A menedzser a fővárosban a West Hamnek megítélt késői büntető miatt volt csalódott, Jarrod Bowen góljával a hazaiak szerezték meg mindhárom pontot. A vereséggel a United a 14. helyen áll a tabellán, kilenc meccsen szerzett 11 ponttal.

 

A következő válogatott szünet előtt most négy hazai mérkőzés következik egymás után, és Ten Hag úgy véli, ha csapata továbbra is úgy játszik, ahogy eddig, akkor a győzelmek is jönni fognak.

 

Párhuzamot vonva a tavalyi szezonkezdetünkkel, azt mondta: "A tavalyi év nem volt más, de a végén megfordítottuk, és nagyon eltökéltek vagyunk, hogy idén is így legyen."

 

"Ha úgy tudunk játszani, mint a Brentford, a Fenerbache ellen, vagy ahogy ma is , akkor ezt el fogjuk érni."

 

A United dominált a mérkőzés elején, és az első félidőben hatszor lőtt kapura, kétszer a lécet találta el, és Diogo Dalot, Bruno Fernandes és Alejandro Garnacho révén közel járt a gólhoz.

 

Nem tudtuk azonban kihasználni ezeket a lehetőségeket ezen a csalódást keltő délutánon, Casemiro volt az egyetlen Vörös Ördög, aki Crysencio Summerville nyitó- és Bowen döntő találata között a hálóba talált.

 

 

Ten Hag továbbra is bízik abban a munkában, amit a csapata az edzőpályán végez, és nincs kétsége afelől, hogy a gólok végül elkezdenek majd potyogni.

 

"Bízom a csapatomban, nem arról van szó, hogy felmentem őket, hanem arról, hogy bízom bennük a következő meccsen is. Hiszem, hogy a játékosaim képesek erre" - mondta Ten Hag a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

 

"Bízom bennük, és arra bátorítom őket, hogy folytassák. Hosszú időn keresztül ezt csinálták ezen a mérkőzésen és a többi mérkőzésen is."

 

"Végül megtaláljuk az utat a hálóba, és több meccset fogunk nyerni."

 

A United szerdán a Leicestert fogadja az Old Traffordon a Ligakupában, mielőtt vasárnap a Premier League-ben a Chelsea elleni találkozóra kerülne sor.

 

Ezután a görög bajnok PAOK érkezik a városba, egy Európa-liga-mérkőzésre, mielőtt ismét a Rókák látogatnak hozzánk, ezúttal a bajnokságban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!